VASTUULLISUUS

Indutrade on asettanut itselleen tavoitteen olla täysin hiilineutraali (scope 1 ja 2) vuoteen 2030 mennessä. Välitavoitteena on, että vuoteen 2025 mennessä päästöt ovat vähentyneet 20%:lla vuoteen 2020 verrattuna. Maanterä yrityksenä raportoi säännöllisesti vastuullisuuteen liittyvistä tunnusluvuista ja kehityksestä emokonsernille Indutradelle. Näin huolehdimme yhdessä, että tavoitteet täyttyvät.

Konsernin tavoitteellisiin toimintatapoihin kuuluu vastuullisuusasioiden laaja raportointi. Raportoinnin keskiössä ovat ihmiset, toiminnan päästöt (kattaen Scope 1, 2 ja 3) sekä hyvän hallinnon.

Indutrade/vastuullisuus

Vastuullisuus on yksi emokonsernimme (Indutrade) strategisista kulmakivistä ja yksi Oy Maanterä Ab:n arvoista. Edistämme vastuullisuutta arkisissa toimissamme, edellyttäen sitä myös yhteistyökumppaneiltamme. Eettiset liiketoimintaohjeet ovat niin meitä itseämme kuin yhteistyökumppaneitammekin varten. Arvioimme ja ylläpidämme suunnitelmia liiketoimintaympäristön riskejä varten. Tutustu tällä sivulla, mitä muuta vastuullisuus meillä tarkoittaa.

Vastuullisuusraportti 2022