Olemme keränneet tälle sivulle muutamia esimerkkejä asiakkaidemme kanssa tehdyistä toteutuksista tai siitä, miten yhteistyö kanssamme koetaan. Pääset kustakin kohdasta tarkempiin tietoihin klikkaamalla.

Flexmill – innovatiivisia robotti- ja automaatioratkaisuja pinnan viimeistelyyn

Flexmill on suomalainen Mirka Oy:n omistama yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan innovatiivisia automaatio- ja robottiratkaisuja pinnanviimeistelyyn mm. metalliteollisuudelle. Sitoutuminen kestävään kehitykseen on myös tärkeä osa toimintaa.

Maanterä tarjosi Flexmill:n uuteen automaatiosoluprojektiin suurikokoista Dormatec-ilmanpuhdistusratkaisua ja jäähdytysnesteen suodatusjärjestelmää, jonka kapasiteetti oli mitoitettu erityisesti tätä projektia varten.

Lue lisää

Dormatec UV-330 -teollisuusimuri oli hyvin osuva ratkaisu

Jokke-Koneistus Oy on 1989 perustettu alihankintakoneistukseen erikoistunut konepaja Ähtärissä. Haasteena oli isoja runkoja koneistettaessa se, että rungot täyttyivät leikkuunesteestä koneistuksen aikana ja nostettaessa leikkuunestettä pääsi valumaan lattialle. Ratkaisu oli kuitenkin kohtuullisen helppo – Dormatec UV-330 -teollisuusimuri.

Lue lisää

Tikander Metall Oy on Loviisassa sijaitseva konepajayritys jo toisessa sukupolvessa. Tikander ja Maanterä testasivat tuotannossa Gesacin kustannustehokasta, ruostumattomille teräksille tarkoitettua läpijäähdytteistä kovametalliporaa, jonka asiakas totesi käytössä erittäin hyväksi. Materiaalina oli haponkestävä teräs 1.4404/316L, levynpaksuus 20mm ja poralla porattiin 360 reikää (7,2m) ilman havaittavaa kulumaa.

Lue lisää

Suhmuran Metalli Oy on vuonna 1986 perustettu metallikonepaja, joka tekee alihankintakoneistusta ja laitesuunnittelua koko Suomeen.  Yrityksen vahvuutena on pienen koon myötä ketteryys, mutta toisaalta korkea automaatioaste. Suhmuran Metalli investoi LMT Fetten kierteytysrulliin ja Dormatecin öljysumun erottimiin, jotka tukevat yrityksen tavoitetta pitää huolta henkilökunnan hyvinvoinnista ja olla uudistuva, tehokas ja kilpailukykyinen toimija.

Lue lisää

Ovako Imatra nosti sahauksen tehokkuutta

Konekuriiri julkaisi numerossaan 10/2021 jutun, jossa kerrotaan Ovako Imatran sahaprojektin toteutuksesta sekä sen tuomista hyödyistä.

Lue lisää

JV Nortech Metal panostaa työympäristöön

JV Nortech Metal panostaa työympäristön viihtyvyyteen investoimalla Dormatec -öljysumunerotinlaitteistoihin tuotantotiloissaan. Konekuriiri ja Eurometalli julkaisivat vuoden 2022 ensimmäisissä numeroissaan jutun, jossa kerrotaan, mitä JV Nortech Metallin lupaus ”Let`s make the future together” ja suunnitelmallinen panostaminen henkilöstöön sekä konekantaan tarkoittaa konkreettisena esimerkkinä.

Lue lisää

Koskisen Peltikate Oy tehosti tuotantoaan

Koskisen Peltikate Oy Vantaalla investoi uuteen Euromac Digibend CNC 200 hydrauliseen vaakapuristimeen. Sillä korvattiin aiempi kone ja muutoksella päästiin yli 70% nopeampaan tuotantoon vanhaan verrattuna.

Lue lisää

Sujuvaa yhteistyötä Maanterän kanssa

Kaikki on toiminut sovitusti ja oman yhteyshenkilön kanssa on ollut mukava tehdä yhteistyötä. Työvälineetkin hän on käynyt tiputtamassa matkallaan paikan päälle.”

Indrek Nommik, Metalli I.N Oy

Lue lisää Metalli I.N Oy:stä

 

Power Tech Group luottaa yhteistyöhön Maanterän kanssa

Power Tech Group sekä Maanterä yhdistävät ammattiosaamisensa tuotantoprosessien kehittämisessä. Mika Huuho, Power Tech Group:sta kuvaa yhteistyötä: ”Maanterän kanssa yhteistyö on toiminut kitkattomasti. Aina on löydetty oikea työkalu tarpeen mukaan myyjien ammattitaitoisella avustuksella.

Lue lisää