Scantool on tunnettu tanskalainen perheyritys, joka toimittaa korkealuokkaisia koneita lähinnä metalliteollisuuden eri tarpeisiin.

1961: Jens-Martin Nielsen, Scantoolin perustaja aloitti uransa Thrigellä.
1980: Jens-Martin Nielsen eläköityi, mutta kehitti Scanslib 200 -laitetta, joka osoittautui erittäin menestykselliseksi tuotteeksi. Siitä tuli myös yksi peruspilari Scantoolin koneille. Useita muita uusia tuotteita kehitettiin, kuten myös ikoninen hiomalaite Scantool 75.
1987: Scantool muutti Brovstiin ja osti KEF:n. Edelleen 1990 Scantool osti toisen yrityksen, Arbogan ja siitä tuli itsenäinen hioma- ja kiillotuskoneiden valmistaja Pohjoismaissa.
2005: Scantool osti HM Machinery A/S:n ja HM Teknik A/S:n.

Näiden yritysostojen kautta Scantool on tänä päivänä vahva yritys, joka tarjoaa laajaa valikoimaa tuotemerkkejä: Scantool, KEF, Arboga ja HM Machinery -brändeillä.

Scantool on uranuurtaja nauhahiomakoneissa, joista yritys alun perin tunnettiin. Tämän jälkeen tuotevalikoima on kasvanut runsaasti, mutta hallitusti, sillä Scantool on aina pitänyt korkeaa laatua erittäin tärkeänä ja jatkaa edelleen samalla linjalla.  Hyvänä esimerkkinä mm. teollisuuteen tarkoitettujen penkki- ja nauhahiomakoneiden 5 vuoden moottoritakuut.

Scantoolin valikoimasta löytyy laaja valikoima mm. penkkihiomakoneet, nauhahiomakoneet, pylväsporakoneet, magneettiporakoneet, vannesahat, prässäyskoneet sekä erilaisia koneita levyjen työstöön.

Lataa TÄSTÄ uusin tuotekuvastomme, josta löydät myös yleisimpien koneiden hinnat.

Tarvittaessa voit pyytää lisätietoja tuotepäälliköltämme tai aluemyynnistämme.

 

SCANTOOL YRITYSESITTELYVIDEO

Kai Myrskog

Tuotepäällikkö
Sahaus, harjaus ja hiomatarvikkeet ja -koneet

Tero Kaivonen

Tekninen Myyntipäällikkö
Koneet

Jaakko Huurros

Aluemyyntipäällikkö
Uusimaa, Päijät-Häme ja Kymenlaakso

Arto Lappalainen

Aluemyyntipäällikkö
Varsinais-Suomi ja Satakunta

Jari Rauhala

Aluemyyntipäällikkö
Pirkanmaa ja Keski-Suomi

Jarmo Kankaanpää

Aluemyyntipäällikkö
Pohjanmaa ja Pohjois-Pohjanmaa

Thomas Borg

Aluemyyntipäällikkö
Keski-Suomi, Savo, Itä-Suomi ja Kainuu