Yhteystiedot

Maanterä Oy edustaa Suomessa useita huippulaadukkaita, erilaisiin metallin työstön osa-alueisiin keskittyneitä tuotemerkkejä. Ratkaisuja käytetään muun muassa metalliteollisuuden valmistuksessa ja alihankinnassa nostamaan työvaiheen tuottavuutta tai muutoin haastavissa kohteissa. Valikoimaan sisältyvät niin lastuavat työkalut, hiontatuotteet kuin tuotannon oheislaitteet.

Esitteitämme eri tuotteista löydät alempaa Esitteet-kohdasta.

Maanterän pystyy tarjoamaan oman ammattitaitonsa ja toimittajien pitkälle viedyn osaamisen avulla asiakkailleen ratkaisuja sekä yksittäisiin prosessin osiin että laajempiin kokonaisuuksiin.

Maanterä Oy on perustettu vuonna 1941 ja kuuluu ruotsalaiseen Indutrade-konserniin, jossa on mukana yli 200 komponenttien ja järjestelmien maahantuonnin ja myynnin yhtiötä yli 30 eri maassa. Henkilöstöä konsernissa on yli 9000.

Pitkä historia kertoo luotettavuudesta, jota tukee myös ison omistajakonsernin yhteiset vastuullisen liiketoiminnan periaatteet.


Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella

Tilaa tästä uutiskirje ja saat tiedot ensimmäisenä! 

Noudatamme Teknisen Kaupan Liiton myynti- ja takuuehtoja, jotka löydät sivun alalaidasta. Huomioithan, että mahdollisessa Maanterä Oy:stä johtumattomissa palautustilanteissa tulee asiasta sopia oman yhteyshenkilön kanssa etukäteen. Hyvitämme käyttämättömistä ja ehjistä tuotteista korkeintaan 80% hankintahinnasta.