TUTUSTU ALLA OLEVIIN 2023 TUOTELUETTELOIHIN

Gesac on perustettu vuonna 1989. Huolimatta lyhyehköstä historiastaan Gesac on jo nyt maailman suurin kovametallin tuottaja. Yrityksellä on koko tuotantoketju hallussaan, alkaen omasta volframikaivoksesta jatkuen kovametallipulverin tuotannosta lastuaviin työkaluihin ja kulutuskovametalleihin.

Tänä päivänä Gesac, omien modernien tuotantolaitostensa ja tutkimuskeskuksiensa ansiosta, tuottaa markkinoille ensiluokkaista laatua ja korkean teknologian tuotteita, joilla saavutetaan erinomainen tuottavuus koneistettaessa.

Tutustu valmistajan omiin sivuihin tästä.

Alla olevien kuvakkeiden takaa löydät kattavat englanninkieliset tuoteluettelot.

GESAC on tuonut markkinoille uudet sorvausterälaadut GPT6110/6120/6130 teräksen sorvaukseen.

Laatu GPT 6120 tarjoaa laajan käyttöalueen ja erinomaisen kulumiskestävyyden, joten se on ensisijainen valinta teräksen sorvaukseen. Laatu GPT 6110 täydentää valikoimaa, kun vaaditaan parempaa kulumiskestävyyttä suuremmalla lastuamisnopeudella ja laatu GPT 6130 kun vaaditaan sitkeyttä hakkaavassa työstössä.

Uuden sukupolven terälaadut takaavat erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. Uusi teknologia G.Force® parantaa merkittävästi palan lujuutta, kestoikää ja luotettavuutta.

Uuden teknologian teräpaloissa on yhdistettynä perusaineen lujuus, alumiinioksidipinnoitteen yhdensuuntainen kiderakenne ja ylimmän pintakerroksen kovuus ja tiivis kiderakenne. Tämä kiderakenne mahdollistaa paremman pinnanlaadun kappaleeseen ja vähentää irtosärmänmuodostusta sitkeissä materiaaleissa.

Gesac-tuotteidemme kampanjassa on mukana kattava valikoima tuotteita eri tarpeisiin. Jatkamme kampanjaa vielä tämän vuoden loppuun saakka. Lataa tästä sorvaustyökalut -esite, tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai pyydä lisätietoja suoraan yhteyshenkilöltäsi.

Pyrimme laajalla ja pitkällä kampanjalla madaltamaan kynnystä kokeilla Gesac-tuotteita. Tuote tarjoaa erittäin laadukkaan ja kustannustehokkaan ratkaisun ja työkalukustannuksia pysytään sen avulla madaltamaan.

Lisätietoja Maanterän aluemyyjältäsi

Aluemyynnin ja tuotetuen yhteystiedot

Jaakko Huurros

Aluemyyntipäällikkö
Uusimaa | Päijät-Häme | Kymenlaakso

Jarmo Kankaanpää

Aluemyyntipäällikkö
Pohjanmaa | Pohjois-Pohjanmaa

Thomas Borg

Aluemyyntipäällikkö
Keski-Suomi | Savo | Itä-Suomi | Kainuu

Juuso Salo

Aluemyyntipäällikkö
Pirkanmaa | Satakunta | Varsinais-Suomi

Sakari Vainionpää

Aluemyyntipäällikkö
Keski-Suomi | Pirkanmaa | Satakunta

Heikki Kirjavainen

Myyntipäällikkö

Juha Puustinen

Tekninen asiakaspalvelupäällikkö
Lastuavat työkalut

Timo Patterson

Tuoteryhmäpäällikkö
Lastuavat työkalut

Ota yhteyttä tai pyydä lisätietoja alla olevalla lomakkeella