Oy Maanterä Ab on metalliteollisuudessa käytettäviä työkaluja, hiomatarvikkeita ja tuotantokoneita maahantuova yritys. Tarjoamme alan toimijoille kattavan ja ammattimaisen kokonaispalvelun, laadukkaat tuotteet sekä parhaat tekniset ratkaisut.

Oy Maanterä Ab on perustettu vuonna 1941 ja kuuluu tänä päivänä ruotsalaiseen Indutrade Ab -konserniin. Konserniin kuuluu yli 200 yritystä yli 30:ssa eri maassa. Indutrade Ab työllistää yli 7000 teollisuuden ammattilaista.

Erikoisosaamistamme ovat metalli- ja konepajateollisuudessa käytettävät pora-, kierre-, jyrsintä-, sorvaus-, sahaus-, hionta-, harjaus– ja hoonaustyökalut. Tuotevalikoimamme kattaa myös mm. vanne- ja pyörösahat, magneetit, konepajojen ilmanpuhdistusjärjestelmät, varastologistiikan järjestelmät sekä monet muut metalliteollisuudessa tarvittavat laitteet.

Tavoitteenamme on olla vastuullinen ja ratkaiseva kumppani Suomen metalliteollisuuden menestyksessä. Pyrimme tavoitteeseemme parantamalla yhdessä asiakkaidemme kanssa kilpailukykyä ja tuottavuutta laadukkailla valinnoilla sekä vahvalla ammattiosaamisella. Tässä pyrkimyksessä meitä auttaa vuosikymmenien aikana hankittu tekninen tietotaito ja kokemus sekä toimittajiemme vankka ja osaava tuotekehitys.

Maanterän päätoimipaikka ja varasto sijaitsevat Vantaalla, mutta aluemyyntimme palvelee paikallisesti.

 

Pääset alla olevista linkeistä tutustumaan tavarantoimittajakohtaiseen tarjontaamme tarkemmin:

Ota yhteyttä tai pyydä lisätietoja alla olevalla lomakkeella