Maanterä Oy edustaa Suomessa useita huippulaadukkaita, erilaisiin metallin työstön osa-alueisiin keskittyneitä tuotemerkkejä. Ratkaisuja käytetään muun muassa metalliteollisuuden valmistuksessa ja alihankinnassa nostamaan työvaiheen tuottavuutta tai muutoin haastavissa kohteissa. Valikoimaan sisältyvät niin lastuavat työkalut, hiontatuotteet kuin tuotannon oheislaitteet.

Maanterän pystyy tarjoamaan oman ammattitaitonsa ja toimittajien pitkälle viedyn osaamisen avulla asiakkailleen ratkaisuja sekä yksittäisiin prosessin osiin että laajempiin kokonaisuuksiin.

Erikoisosaamistamme ovat metalli- ja konepajateollisuudessa käytettävät pora-, kierre-, jyrsintä-, sorvaus-, sahaus-, hionta-, harjaus– ja hoonaustyökalut. Tuotevalikoimamme kattaa myös mm. vanne- ja pyörösahat, magneetit, konepajojen ilmanpuhdistusjärjestelmät, varastologistiikan järjestelmät sekä monet muut metalliteollisuudessa tarvittavat laitteet.

Maanterän päätoimipaikka on hyvien yhteyksien varrella Vantaalla ja aluemyynti palvelee kautta maan.

Maanterä Oy on perustettu vuonna 1941 ja kuuluu ruotsalaiseen Indutrade-konserniin, jossa on mukana yli 200 komponenttien ja järjestelmien maahantuonnin ja myynnin yhtiötä yli 30 eri maassa. Henkilöstöä konsernissa on yli 9000.

Pitkä historia kertoo luotettavuudesta, jota tukee myös ison omistajakonsernin yhteiset vastuullisen liiketoiminnan periaatteet.

 

Pääset alla olevista linkeistä tutustumaan tavarantoimittajakohtaiseen tarjontaamme tarkemmin:

VERKKOKAUPPAMME VALIKOIMAAN PÄÄSET TÄSTÄ

 

LASTUAVAT TYÖKALUT

HIOMATARVIKKEET

TYÖKALUJEN JA TYÖKAPPALEIDEN KIINNITYS

TUOTANNON KONEET JA LAITTEET

Ota yhteyttä tai pyydä lisätietoja alla olevalla lomakkeella