Allied Machine T-A Pro porajärjestelmään M-geometria ruostumattomille teräksille

16.1.2023Allied Machine & Engineering on yhdysvaltalainen johtava työkaluvalmistaja, jonka juuret ovat vaihtokärkiporajärjestelmissä. Tänä päivänä valmistajan vaihtokärkiporat kattavat reiän halkaisija-alueen 9,5 mm – 160 mm ja vakiona pituudet n. 3xD:stä 30xD riippuen porattavasta halkaisijasta.

Tuoteohjelmassa ovat erilaisten vakio- ja erikoisporien lisäksi myös kierrejyrsimet kierteiden valmistamiseen sekä avarrustyökalut reikien suurentamiseen ja viimeistelemiseen. Avarrustyökalut ovat liittyneet Alliedin tuoteohjelmaan muutamia vuosia sitten, kun Allied osti erittäin tunnetun saksalaisen avarrinvalmistajan Wohlhaupter GmbH’n.

Jatkuvan tuotekehityksen myötä Allied pystyy tarjoamaan modernit ratkaisut monenlaisiin koneistuksessa vastaantuleviin reiäntekemisen haasteisiin. Allied on julkaissut T-A Pro -porajärjestelmäänsä laajennuksen ruostumattomille teräksille sekä kuumalujille superseosmateriaaleille (HRSA) . Löydät linkin takaa case-esimerkin, jossa kustannuksia pystyttiin vähentämään lähes 60 %. Toisesta linkistä löydät lisätietoja ja yhteystietomme.


Tutustu testiin, jossa saavutettiin lähes 60%:n kustannussäästö tehtyä reikää kohden.


Kysy myynnistämme lisätietoja Allied-ratkaisujen takuukäytöstä.


Järjestelmän avulla saavutetaan matala työstövoima laajalla lastuamisalalla sekä pitkä työkalun käyttöikä haastavissa materiaaleissa. Uusi M-geometrian vaihtokärki on suunniteltu toimimaan optimaalisesti uusien T-A Pro -pitimien kanssa, mutta on yhteensopiva myös aiempien T-A -pitimien kanssa. Lue lisää tai kysy lisätietoja tuotepäälliköltämme (alla) tai paikallisesta aluemyynnistämme.

Sähköiseen uuteen luetteloon pääset klikkaamalla kuvaa

Timo Patterson

Tuotepäällikkö
Lastuavat työkalut