Maanterältä ratkaisut rautarakenteiden valmistukseen

4.8.2022


Julkaisimme tiiviin luettelon rautarakenteisiin liittyvistä ratkaisuistamme – tutustu sähköiseen versioon TÄSTÄ tai pyydä paperinen versio MYYNNISTÄMME.


Meiltä löydät ratkaisut niin katkaisuun, sahaukseen, taivutukseen, varastointiin, hiontaan kuin lastuaviin työkaluihinkin. Tämä kaikki halutessasi oman tutun yhteyshenkilön kautta. Tarvittaessa taustalta löytyy vankka 80-vuotiaan ammattilaisorganisaation tuki. Lue lisää yrityksestä.

Tuotevastaavien yhteystiedot löydät sivun alaosasta. Kaikkiin yhteystietoihimme pääset tästä.


Tutustu klikkaamalla tarkemmin eri tuotteisiin

      


Tuoteluettelot

Tästä pääset tutustumaan myös tarkemmin hiomatarvike-, rautarakenne-, konekalustus- ja yleisesitteisiimme, joissa on katsaus muuhunkin tuotetarjontaamme.

 


Oy Maanterä Ab

Oy Maanterä Ab on metalliteollisuudessa käytettäviä työkaluja, hiomatarvikkeita ja tuotantokoneita maahantuova sekä myyvä yritys. Tarjoamme alan toimijoille kattavan ja ammattimaisen kokonaispalvelun, laadukkaat tuotteet sekä parhaat tekniset ratkaisut. Oy Maanterä Ab on perustettu vuonna 1941 ja on nykyisin osa ruotsalaista Indutrade Ab -konsernia, johon kuuluu yli 200 yritystä yli 30:ssä eri maassa ja joka työllistää yli 7 000 teollisuuden ammattilaista.

Erikoisosaamistamme ovat metalli- ja konepajateollisuudessa käytettävät pora-, kierre-, jyrsintä-, sorvaus-, sahaus-. hionta-, harjaus- ja hoonaustyökalut. Tuotevalikoimamme kattaa myös vanne- ja pyörösahat, magneetit, konepajojen ilmanpuhdistusjärjestelmät, varastologistiikan järjestelmät sekä monet muut metalliteollisuudessa tarvittavat laitteet.

Tavoitteemme on olla vastuullinen ja ratkaiseva kumppani Suomen metalliteollisuuden menestyksessä. Pyrimme tavoitteeseen parantamalla yhdessä asiakkaidemme kanssa kilpailukykyä ja tuottavuutta laadukkailla valinnoilla sekä vahvalla ammattiosaamisella. Tässä meitä auttaa vuosikymmenien aikana hankittu tekninen tietotaito ja kokemus sekä toimittajien vankka ja osaava tuotekehitys.

Vastuullisuus on yksi yrityksemme arvoista ja sen edistäminen juontuu myös konsernimme eettisen toiminnan säännöistä. Edistämme vastuullista toimintaa edellyttäen sitä toimittajiltamme, tarjoten kestäviä ratkaisuja asiakkaillemme, omilla arjen valinnoillamme sekä huolehtimalla henkilöstön hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.


Tuotevastaavien yhteystiedot

Tero Kaivonen

Tekninen Myyntipäällikkö
Koneet


Kai Myrskog

Tuotepäällikkö
Sahaus, harjaus ja hiomatarvikkeet ja -koneet


Vesa Ehari

Tuotepäällikkö
Suhner-hiomakoneet ja -tarvikkeet Rodcraft-paineilmatyökalut

Voit tilata henkilökohtaisen Suhner -työkalujen esittelyn yritykseesi tästä!