Metallin monipuoliseen työstöön

Euromac on Italialainen Modenan alueella sijaitseva perheyritys joka on valmistanut metallintyöstökoneita jo vuodesta 1986 lähtien.

Tänä päivänä Euromac valmistaa erilaisia levytyökeskuksia, hydraulisia vaakapuristimia, kulmintakoneita, elektronisia särmäyspuristimia sekä räätälöitäviä särmäyslinjastoja.

Kaikki koneet rakennetaan Pohjois-Italiassa Formingen kylässä. Koneissa käytetään vain japanilaisia tai eurooppalaisia komponentteja. Euromacin koneita on myyty Suomessa lähes Euromacin perustamisesta asti. Koneiden design ja ohjelmistot ovat Euromacin itse suunnittelemia. Kaikissa NC-ohjatuissa koneissa on mahdollista hoitaa esimerkiksi softapäivitykset etänä tehtaalta teleservice -palvelun kautta.

Levytyökeskukset (Lataa esite)

Euromacin levytyökeskukset ovat erittäin suorituskykyisiä koneita, joiden käyttökustannukset ovat alhaiset. Koneita on saatavilla lukuisia erilaisia malleja. Kaikki koneet ovat C-runkoisia koneita, joka tarkoittaa sitä että koneen runko on edestä auki. Tämä mahdollistaa sen, että koneen kidassa voidaan tarvittaessa lävistää vaikka 3 metriä leveä levy.

Kaikki koneet ovat servohydraulisia. Euromacin levytyökoneissa käytetään Euromacin omaa TopPunchTouch ohjelmistoa, joka on erittäin helppokäyttöinen ja erittäin nopea ohjelmoida. Ohjelmistoon on tarvittaessa liitettävissä ulkoisia CAD/CAM testausohjelmistoja.

Hydrauliset vaakapuristimet (Lataa esite)

Hydrauliset vaakapuristimet, eli Digibend -sarjan koneet ovat täysin lyömättömiä koneita pienten kappaleiden särmäämiseen. Kaikki särmäys tapahtuu työpöytää vasten, jolloin kappaleen särmäys on helppoa ja nopeaa. Digibend -koneen avoin rakenne mahdollistaa myös suljettujen muotojen särmäyksen. Koneita on saatavilla neljää eri mallia, joista kolmeen on saatavilla myös täysin ohjelmoitava takavaste. Näillä koneilla et pelkästään särmää, vaan Digibennd -koneita voit myös käyttää putken taivuttimena, lattarautojen katkaisuun, erilaisten palkkien oikaisuun, sekä lävistimenä.

Kulmintakoneet (Lataa esite)

Kulmintakoneita on saatavilla kolmea eri mallia. Fa-sarjan koneet ovat kiinteäkulmaisia kulmintakoneita, joissa kiinteä kulma on 90 astetta. VA220/6R koneet on varustettu säädettävällä kulmintakulmalla – välille 30-140 astetta. VA220/6R Multi kone on muuten sama kuin VA220 6R, mutta multi koneissa on myös takatyöasema jossa voit tehdä pieniä särmäyksiä, lävistää eri muotoisia reikiä tai tehdä levyn kulmiin pyöristyksiä.

Kaikissa kulmintakoneissa on Euromacin patentoima automaattinen teränvälyksen säätö ja terät ovat käännettävissä. Euromacin kulmintakoneita on myyty yli 12 000 kappaletta ympäri maailman.

Elektroniset särmäyspuristimet (Lataa esite)

Elektroniset särmäyspuristimet ovat Euromacin uusin aluevaltaus, vaikka Digibend -koneita onkin rakennettu jo 35 vuotta. Särmäyskoneet tunnetaan nimellä FXbend. Koneiden työleveys on 1020-2550mm, ja voimaa on 23-60t. Takavastevaihtoehtoja on useita. Työkalun kiinnitykseen on saatavilla myös yleisimmät menetelmät, kuten Wila ja Promecam.

Koneita ohjataan FX soft-ohjelmistolla, joka on Euromacin oma ja erittäin helppokäyttöinen kosketusnäytöllä käytettävä ohjelmisto. Koneiden suunnittelussa on otettu huomioon helppokäyttöisyyden lisäksi myös ergonomia ja integroitavuus.

Tero Kaivonen

Tekninen Myyntipäällikkö
Koneet

Jaakko Huurros

Aluemyyntipäällikkö
Uusimaa, Päijät-Häme ja Kymenlaakso

Arto Lappalainen

Aluemyyntipäällikkö
Varsinais-Suomi ja Satakunta

Jarmo Kankaanpää

Aluemyyntipäällikkö
Pohjanmaa ja Pohjois-Pohjanmaa

Thomas Borg

Aluemyyntipäällikkö
Keski-Suomi, Savo, Itä-Suomi ja Kainuu

Juuso Salo

Aluemyyntipäällikkö
Pirkanmaa, Satakunta, Varsinais-Suomi

Tomi Lepola

Aluemyyntipäällikkö
Pirkanmaa, Satakunta ja Keski-Suomi

Heikki Kirjavainen

Myyntipäällikkö

Ota yhteyttä tai pyydä lisätietoja alla olevalla lomakkeella