BÖCKELT -VARASTOJÄRJESTELMÄT

Maanterä Oy edustaa Suomessa Böckelt-varastojärjestelmiä, jotka voidaan räätälöidä asiakaskohtaisiin tarpeisiin. Järjestelmistä löytyy ratkaisut niin litteälle materiaaleille kuin tankoprofiileillekin. Böckeltin valikoimista löytyvät myös materiaalin liikuttamiseen tarkoitetut ratkaisut. Ota yhteyttä myyntiimme, niin kartoitetaan juuri teidän tarpeenne.

BÖCKELT TOWER® CASSETTE RACK

MODULAARINEN JA JOUSTAVA VARASTOINTI- JA LOGISTIIKKAJÄRJESTELMÄ

BÖCKELT TOWER® kasettihyllystö on joustava varastointi- ja logistiikkajärstelmä Böckeltiltä. Moduulisesti järjestelty, jämäkästi rakennettu, innovatiivisesti varusteltu, Böckelt kasettivarastointijärjestelmä varmistaa yksilöllisen ja tilaa säästävän varastoinnin. Yksilöllinen suunnittelu takaa tehokkaan tilankäytön.

Böckelt kasettivarastojärjestelmä mahdollistaa nopean ja suoran pääsyn mihin vain materiaaliin; työaika voidaan käyttää paljon tehokkaammin ja tuotannosta tulee kustannustehokkaampaa. Koneiden käyttöaika ja myös tuottavuus nousevat, työkalujen vaihto- ja muuta tuottamatonta aikaa voidaan vähentää.

 

 

BÖCKELT TOWER® kasettivarastointijärjestelmä suunnitellaan yksilöllisesti erityisiin tarpeisiin. Böckelt tarjoaa optimaalisen ratkaisun jokaiselle yritykselle. Palkkien tuet, tupla T-profiilirakenne ja täysin hitsattu teräsrunko kertovat vankasta kasettihyllyratkaisusta ja takaavat korkeatasoisen työturvallisuuden. BÖCKELT TOWER® kasettivarastojärjestelmä tarjoaa hämmästyttävän säilytyskapasiteetin ja sen kanssa on helppo ja nopea operoida haarukkanostimella. Korkeatasoinen varmuus toimintaan voidaan saavuttaa verrattain kustannustehokkaasti. Sujuva materiaalin käsittely kasettivarastointijärjestelmällä edesauttaa vähentämään materiaalivahinkoja ja nopea materiaalin siirto on mahdollista milloin vain.

MAKSIMAALINEN VARASTOINTIKAPASITEETTI JA TEHOKAS TILANKÄYTTÖ BÖCKELT TOWER® -VARASTORATKAISULLA

Suunniteltu säästämään tilaa modulaarisella ratkaisulla, rakenteet mietitty yksilöllisesti tiloihin sopiviksi mahdollistamaan tehokas varastointi. Böckelt kasettivarastojärjestelmän tilaa säästävällä suunnittelulla mahdollisestaan paras mahdollinen tilankäyttö. Tukevarakenteiset kasetit sijoitetaan BÖCKELT TOWER® -järjestelmään ja niissä voidaan siirtää tuotteita paikan päällä. Kasetit räätälöidään käyttöön otettavalle ratkaisulle sopiviksi.

BÖCKELT TOWER® EXCHANGE TOWER

KORKEA VARASTOINTIKAPASITEETTI SAMAAN AIKAAN KORKEAMMAN KONEIDEN KÄYTTÖASTEEN KANSSA

BÖCKELT TOWER® exchange tower on modulaarirakenteinen varastojärjestelmä, joka perustuu vedettäviin hyllyihin lisättävään kasettirakenteeseen. Järjestelmään on lisättävissä nostin, jonka päässä on alipaineella toimiva imukuppimallinen kiinnitys kappaleisiin.

Järjestelmää käytetään tehokkaan varastoinnin apuna metallilevykappaleiden, nippujen, putkien, lavojen, profiilien ja muiden mahdollisten materiaalien kohdalla, jotka soveltuvat laitteella nostettaviksi.

Laserleikkaukseen, ristikoiden leikkuujärjestelmiin, sahoihin, rei`ittämiseen, taivuttamiseen ja muihin vastaaviin laitteisiin voidaan siirtää materiaalia suoraan varastohyllyistä.

Järjestelmä mahdollistaa monien eri materiaalin liikuttelun sekunneissa ilman haarukkanostinta.

BÖCKELT TOWER® LONG GOODS RACK

TEHOKAS VARASTOINTIJÄREJSTELMÄ TANKOMALLISELLE MATERIAALILLE

BÖCKELT TOWER® pitkien tuotteiden hyllyt mahdollistavat tehokkaan varastoinnin ja liikuttelun tankomallisille materiaaleille. Modulaarisen ja kompaktin rakenteen ansiosta järjestelmä on ideaalinen pitkille profiileille ja putkille. Järjestelmää on mahdollista muokata tarpeen mukaan erilaisilla säilytysratkaisuilla. Kapasiteettia riittää aina kahteen tonniin saakka lavaa kohti. Pitkien tuotteiden järjestelmä on varustettu helposti vedettävillä lavoilla työturvallisuuden sekä mukavuuden varmistamiseksi. Lavoja on saatavilla eri mallisina ja niitä voidaan yhdistää, jotta BÖCKELT TOWER® pitkien tuotteiden järjestelmä voidaan muokata yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin.

Voit ottaa yhteyttä suoraan myyjään tai täyttää alla olevan lomakkeen

Tero Kaivonen

Tekninen Myyntipäällikkö
Koneet

Jaakko Huurros

Aluemyyntipäällikkö
Uusimaa | Päijät-Häme | Kymenlaakso

Arto Lappalainen

Aluemyyntipäällikkö
Varsinais-Suomi | Satakunta

Jarmo Kankaanpää

Aluemyyntipäällikkö
Pohjanmaa | Pohjois-Pohjanmaa

Thomas Borg

Aluemyyntipäällikkö
Keski-Suomi | Savo | Itä-Suomi | Kainuu

Juuso Salo

Aluemyyntipäällikkö
Pirkanmaa | Satakunta | Varsinais-Suomi

Tomi Lepola

Aluemyyntipäällikkö
Pirkanmaa | Satakunta | Keski-Suomi

Heikki Kirjavainen

Myyntipäällikkö

Ota yhteyttä tai pyydä lisätietoja alla olevalla lomakkeella