Tikander Metall Oy – Gesac kovametalliporalla saavutettiin erinomainen hinta/reikä -suhde

6.2.2023


Tikander Metall Oy on Loviisassa sijaitseva konepajayritys jo toisessa sukupolvessa. Yritys on palvellut 30 vuoden aikana sekä Etelä-Suomen yrityksiä että myös merenkulun ammattilaisia. Piensarjavalmistukseen erikoistunut alihankintakonepaja koneistaa CNC- ja perinteisillä menetelmillä. Yritys valmistaa myös levyrakenteita, koneistettuja osia ja hitsattuja tuotteita tilausohjautuvasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Toimitilat soveltuvat joustavasti sekä yksittäisten komponenttien että laitekokonaisuuksien valmistukseen.

Yrityksen vahvuuksiin kuuluvat nopea reagointi asiakastarpeisiin ja laadukkaiden tuotteiden nopea sekä ajantasainen toimitus määränpäähän.

Yhteistyö Maanterän kanssa on jatkunut useamman vuoden eri tuotteilla. Hiljattain yritykset testasivat tuotannossa Gesacin kustannustehokasta, ruostumattomille teräksille tarkoitettua läpijäähdytteistä kovametalliporaa, jonka asiakas totesi käytössä erittäin hyväksi. Materiaalina oli haponkestävä teräs 1.4404/316L, levynpaksuus 20mm. Pora oli tyyppiä D968S-A3C-1400, halkaisija d14mm ja poralla porattiin 360 reikää (7,2m) ilman havaittavaa kulumaa. Työstöarvoina käytettiin: lastuamisnopeus 70m/min ja syöttö 0,18mm/r.

 

Gesac tarjoaa laajan valikoiman kustannustehokkaita ja kilpailukykyisiä kovametalliporia kaikille työstettäville materiaaleille pituuksissa 3, 5, 8, 12, 15, 20 ja 25 x D.

Tutustu tuotemerkkiin sivuillamme tai tuotteisiin tarkemmin Gesac lastuavat työkalut -esitteestä.

Tuotteita löydät myös verkkokauppamme valikoimasta.