Horn Technology Days 14.6. – 16.6.2023

31.1.2023


HORN Technology Days järjestetään jälleen neljän vuoden tauon jälkeen 14.6. – 16.6.2023. Päivillä keskitytään ajankohtaiseen teemaan ”Mastering processes”.

Prosessin muodostavat yhdessä työkalut, työkappaleen kiinnitys ja työstökone. Kokonaisuuden hallinta edellyttää kokonaisvaltaista lähestymistä ja ymmärrystä.

Tapahtumassa on tuttuun tapaan useita näytteilleasettajia, eri alojen spesialistien luentoja, koneistuksen live-esityksiä, mahdollisuus face-to-face -keskusteluun sekä kierrokseen tuotantotiloissa.

Maanterä järjestää asiakkailleen mahdollisuuden osallistua tilaisuuteen yhteisjärjestelyin. Lisätietoja saat omalta yhteyshenkilöltäsi (henkilökunnan yhteystiedot) tai ilmoittautumalla alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on tässä vaiheessa alustava. Sitova ilmoittautuminen tulee tehdä maaliskuun alussa, jolloin pyydämme ilmoittautuneilta vahvistuksen osallistujamäärän, tarkempien aikataulujen ja kustannuksen selvittyä. Pidätämme tässä vaiheessa oikeuden mahdolliseen peruuntumiseen odottamattomista syistä.


Alustava ilmoittautuminen


Alla jälkitunnelmia vuoden 2019 tapahtumasta:

HORN Technology Days järjestettiin kesäkuussa seitsemännen kerran, tällä kertaa keskittymällä avoimuuteen, yhteistyöhön ja digitalisaatioon. Technology days antoi erinomaisen tilaisuuden päästä tutustumaan HORNin työkaluihin, erilaisiin työstömenetelmiin, työkalujen tuotantoon, työstökoneisiin ja kokonaisarvoketjuun. Yhdessä noin 50 näytteilleasettajan kanssa HORN tarjosi asiakkailleen mahdollisuuden kokea läpinäkyvyyttä työkalujärjestelmien ja konevalmistajien kesken. Ohjelmassa oli kahdeksan luentoa tämän päivän lastuavista työstömenetelmistä ja tulevaisuuden trendeistä, ja sen lisäksi useita ja live-esityksiä konesalissa.

Horn juhlisti Teknologiapäivillä myös syntymäpäiviään, Horn täytti tänä vuonna kunnioitettavat 50 vuotta! Juhlatilaisuus järjestettiin useana iltana suuressa teltassa, jonne mahtui yli 1000 kutsuvierasta.

HORN-teknologiapäivien 2019 iskulause oli ”Teknologian läpinäkyvyys”. ”Annoimme vierailijoillemme mahdollisuuden nähdä tuotantomme sekä yhteistyökumppanimme ja puhua kanssamme suoraan”, sanoi toimitusjohtaja Markus Horn.