Konepajamessujen kampanjat

14.3.2024


Olemme mukana 19.-21.3.2024 Tampereella järjestettävillä Konepajamessuilla osastolla E80. Lue lisätietoja esillä olevista teemoista ja tuotteista tästä linkistä.

Alta pääset tutustumaan myös messukampanjoihimme. Voit olla yhteydessä henkilökuntaan tai tulla paikan päälle keskustelemaan lisää.


MESSUKAMPANJAT

Allied Machine & Engineering on yhdysvaltalainen valmistaja, jonka osalta on käynnissä kovametalli kierrejyrsinten kampanja. Sen aikana saat toisen kierrejyrsimen VELOITUKSETTA kaupan päälle ostaessasi yhden.

Pyrimme löytämään yksittäisille varastotuotteille tai myyntiohjelmasta pois jääneille tuotteille hyötykäyttöä. Keräsimme listalle todellisia täkyjä. Listaan pääset alla olevasta linkistä tai kysymällä lisää henkilökunnaltamme. Kampanja koskee vain listalla olevia tuotteita niin pitkään, kun niitä riittää varastosta.

Dormatec-tuotteiden osalta ovat voimassa PFOS-40-CF -skimmerikampanja jäähdytysnesteiden puhdistuksen ja käyttöiän pidentämiseksi.

Suhnerin osalta on koottu valikoima erikoishintaisia C-sarjan tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä tuotteita, joissa yhdistyvät laatu, huoltopalvelu, hiljaisuus, ergonomia, energiatehokkuus ja laajennettavuus eri työvaiheisiin.