Varsijyrsimet

Gesac on perustettu vuonna 1989. Huolimatta lyhyehköstä historiastaan Gesac on jo nyt maailman suurin kovametallin tuottaja. Yrityksellä on koko tuotantoketju hallussaan, alkaen omasta volframikaivoksesta jatkuen kovametallipulverin tuotannosta lastuaviin työkaluihin ja kulutuskovametalleihin.

Tänä päivänä Gesac, omien modernien tuotantolaitostensa ja tutkimuskeskuksiensa ansiosta, tuottaa markkinoille ensiluokkaista laatua ja korkean teknologian tuotteita, joilla saavutetaan erinomainen tuottavuus koneistettaessa.

Gesac UP210 -sarjan jyrsimet on suunniteltu alumiinin ja muiden ei-rautametallien korkean suorituskyvyn työstöön. Niissä on ainutlaatuinen huippuluokan geometria, joka mahdollistaa erinomaisen lastunpoiston ja pidentää työkalun käyttöikää.

Jyrsimiä on saatavana erikokoisina ja -muotoisina, mukaan lukien kulmien jyrsintään soveltuvat versiot, pallopäiset jyrsimet sekä erilaisilla kulmien säteellä olevat versiot. Jyrsimiä on saatavana myös erilaisilla pinnoitteilla suorituskyvyn ja työkalun käyttöiän parantamiseksi.

Tuoteryhmä
Tuotemerkki
Kätisyys
Läpijäähdytys
Teräpalan kiinnitys
Teräpalan koko
Teräpalan muoto
Teräpitimen korkeus
Teräpitimen leveys
Teräpitimen pituus
Teräpitimen tyyppi
Työstettävä materiaali
Materiaalin halkaisija
Materiaalin tyyppi
Selkäleveys
Terämateriaali
Sahaustyyli
Terän paksuus
Hammastus

Näytetään tulokset (8 kpl)