Entistäkin kokonaisvaltaisempaa palvelua

2.11.2022

   


Eurometallin Petri Kuhlman vieraili Maanterän uusissa toimitiloissa lokakuussa. Hyvän keskustelun pohjalta muodostui kirjoitus uusimpaan Eurometallin numeroon. Jutussa kuvataan Maanterän nykyistä tarjontaa ja valmiuksia auttaa asiakkaitaan erittäinkin haastavissa tilanteissa. Lue juttu kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Maanterä muutti uusiin toimitiloihin huhtikuussa. Samoissa tiloissa toimivat nyt niin toimisto, varasto kuin hitsaus- sekä huoltotoiminnot. Moderneissa tiloissa on joustavat valmiudet vieraiden ja esimerkiksi toimittajien vastaanottoon. Ja mikä tänä päivänä on entistäkin tärkeämpää – Maanterä säästi kokonaisen kaksikerroksisen rakennuksen sähkölämmitykseen kuluneen energian siirtymällä konsernilla vapaana olleisiin tiloihin.


Maanterä Oy Ab omaa vuosikymmenten kokemuksen suomalaisen metalliteollisuuden työkalukumppanina. Jatkossa Maanterä haluaa esiintyä asiakkailleen yhä enemmän kokonaisvaltaisena ratkaisun tarjoajana sekä prosessien kehittäjänä.

Oy Maanterä Ab on metalliteollisuudessa käytettäviä työkaluja, hiomatarvikkeita ja tuotantokoneita maahantuova sekä myyvä yritys, joka tarjoaa alan toimijoille kattavan ja ammattimaisen kokonaispalvelun, laadukkaat tuotteet sekä parhaat tekniset ratkaisut.

Oy Maanterä Ab on perustettu vuonna 1941 ja on nykyisin osa ruotsalaista Indutrade Ab -konsernia, johon kuuluu yli 200 yritystä
yli 30:ssa eri maassa ja joka työllistää yli 8 000 teollisuuden ammattilaista. Erikoisosaamisalueita ovat metalli-, konepaja- sekä valmistavassa teollisuudessa käytettävät pora-, kierre-, jyrsintä-, sorvaus-, sahaus-. hionta-, harjaus- ja hoonaustyökaluratkaisut.

Tuotevalikoima kattaa myös vanne- ja pyörösahat, magneetit, konepajojen ilmanpuhdistusjärjestelmät, varastologistiikan järjestelmät sekä monet muut metalliteollisuudessa tarvittavat laitteet.