Maanterän toimisto ja varasto uudessa osoitteessa

23.5.2022

 

Maanterän toimisto ja varasto muuttavat Vantaalla


Tilannepäivitys 30.5.2022

Hitsaamopalvelumme on saatu nyt myös uusiin tiloihin ja toiminta on käynnistynyt. Nyt löydät kaikki palvelumme saman kiinteistön katon alta osoitteesta Tiilenlyöjänkuja 9 B, 01720 Vantaa. Alempana samalla sivulla on ajo-ohje kulku- sekä rahtiliikenteelle.


Tilannepäivitys 23.5.2022

Muuttoprosessissa esiintyneitä epäkohtia on korjattu ja toiminnalliset rutiinit on saatu käyntiin. Seuraamme kuitenkin tilannetta jatkuvasti.
Pyydämme olemaan yhteydessä, mikäli normaalista poikkeavaa ilmenee.
Hitsaamo siirtyy viikon 21 alussa uuteen osoitteeseen, jonka jälkeen kaikki toiminnot löytyvät saman katon alta.

Kiitämme asiakkaitamme ymmärtäväisyydestä ja pitkäjänteisyydestä muutosprosessin aikana.


Tilannepäivitys 29.4.2022

Muutto on saatu suoritettua ja toimistomme sekä varastomme löytyvät nyt uudesta osoitteesta. Toiminnat on saatu käyntiin ja sekä saapuva että lähtevä tavara liikkeelle. Kaikkien yksityiskohtien viilaaminen kohdalleen vie hetken ja tätä työtä vielä jatketaan.


Tilannepäivitys 20.4.2022

Valmistelut ovat olleet käynnissä jo pitkään ja muutto etenee alkuperäisen aikataulun mukaisesti melko suuresta operaatiosta huolimatta. Tavoitteena on toteuttaa siirtyminen pääosin viikon 16 loppuun mennessä ja olla toimintavalmiudessa uudessa osoitteessa 25.4. lähtien. Alkuvaiheessa toiminnoissa saattaa esiintyä häiriöitä, mutta pyrimme normalisoimaan tilanteen mahdollisimman pian. Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä. Yhteyshenkilönne auttaa tarvittaessa.

Tuotantotilamme toiminta (sahanterien liitospalvelu) jatkaa vielä parin viikon ajan Keinumäenkujalla ja ne päästään siirtämään tämän hetken tiedon mukaan viikon 18 loppuun mennessä uuteen osoitteeseen.

Ajo-ohje nykyisestä Keinumäenkujan osoitteesta uuteen osoitteeseen Tiilenlyöjänkuja 9 B, 01720 Vantaa.

Alla olevassa kuvassa on kulkuohje uuteen osoitteeseemme (punaisella rekka- ja rahtiliikenne / vihreällä henkilöauto- ja kävelyliikenne).

 


14.3.2022

Muutamme Keinumäenkujalta Petikkoon nykyaikaisiin toimisto- ja varastotiloihin. Sijainti on jatkossakin hyvien logististen yhteyksien päässä Kehä III:n varressa. Muuton on tarkoitus tapahtua viikon 16 aikana.

Uusi osoite tulee olemaan Tiilenlyöjänkuja 9 B, 01720 Vantaa, jossa sijaitsevat jatkossa sekä toimisto-, varasto- että tuotantotilamme.

Muuton myötä saamme käyttöömme joustavat tilaratkaisut hyvine neuvottelutiloineen sekä oheispalveluineen. Tämä helpottaa vieraidenkin vastaanottoa jatkossa. Varaston osalta on käytössä tämän päivän standardin mukaiset lastauslaiturit sekä automaattinen varastotorni pienemmille tavaroille. Hitsaamomme, jossa toimii myös Suhner- ja Rodcraft -laitteiden huolto, muutetaan sitä varten rakennettavaan uuteen tilaan samaan osoitteeseen.

Nykyinen, sinänsä toimiva kiinteistömme on saavuttanut sellaisen vaiheen, jossa oli syytä punnita tulevien vuosien tilankäyttöä hybridimaailmassa. Korona-aika on muuttanut ennestäänkin isojen tilojen käyttöastetta ja oletettavissa on, että paluuta entiseen ei ole. Tämä globaali muutos yhdessä suhteellisen vanhan kiinteistörakennuksen ja -tekniikan kanssa helpotti merkittävästi muuttoratkaisua.

Muutto auttaa meitä myös eteenpäin vastuullisuustavoitteissamme, jotka ovat niin meille kuin omistajakonsernillemme strategisesti tärkeitä. Säästämme muuton myötä merkittävän määrän esimerkiksi sähköä ja lämmityskustannuksia. Käytännössä tämä kulutus on jo olemassa, joten muuton myötä säästämme energiaa koko kiinteistömme kulutuksen verran.

Osoitetta lukuun ottamatta kaikki yhteystietomme säilyvät ennallaan. Myöskään verkkolaskuosoitteisiin ei tule muutoksia. Yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme tästä.

Muuttovaihe saattaa aiheuttaa hetkellistä haittaa toimintoihin. Pahoittelemme tätä mahdollista tilannetta jo ennakkoon ja pyrimme valmistelemaan prosessin mahdollisimman hyvin. Henkilökuntamme löytää kyllä ratkaisut kiperissä paikoissa tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Informoimme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme asian edetessä niin sivuillamme kuin uutiskirjeissämme sekä sosiaalisessa mediassa (*linkit alla).

Terveisin,

Ilkka Eriksson, toimitusjohtaja (+358 40 7726747) sekä koko Maanterän henkilökunta


* Tässä suorat linkit mainittuihin kanaviin, jos haluat muutenkin tietoa meistä ja toimialamme tarjonnasta.


(Pääset google maps -karttatietoon klikkaamalla kuvaa)