Wikus vannesahanterä – uutuudet nyt saatavilla!

5.10.2018

Wikus uudistanut vannesahanterävalikoimaansa – katso uutuudet täältä!

Maanterä on edustanut laadukasta Wikus vannesahanterävalmistajaa jo vuosikymmenten ajan. Terät 41mm selkäkorkeuteen saakka liitämme yhteen omassa pajassamme Vantaalla yli 30 vuoden kokemuksella! Varastoimme kymmeniä eri terälaatuja, selkäleveyksiä ja hammastuksia, joten toimitamme lähes aina terät seuraavaksi päiväksi asiakkaallemme. Wikus bimetalli- ja kovametallivannesahanterät selkäkorkeudesta 54mm alkaen varastoimme asiakkaamme tarpeen mukaisesti Vantaan varastossamme.

Metallinkatkaisussa on huomioitava useita asioita, jotta sahan suorituskyky, terän kestävyys ja sahauslaatu saadaan optimoitua. Valintaan vaikuttavat sahattava materiaali, vaadittava sahausnopeus, materiaalin muoto ja koko. Ole yhteydessä meihin metallin sahauksessa, Maanterä auttaa oikean terän ja sahausparametrien valinnassa.

Wikus on viimeisen vuoden aikana lanseerannut useita innovaatioita terävalikoimassaan, tunnetut laadut Marathon, Proflex, Selekta ja Futura on uudistettu ja niiden suorituskyky ja elinaika on parantunut. Lataa oheiset tuote-esitteet ja kysy lisää Maanterältä!

Sahauksen tuotepäällikkö

Kai Myrskog

p. 0400 453146
e. kai.myrskog@maantera.fi

 
 

EN-WIKUS-Flyer_MARATHON-M42 EN-WIKUS-Flyer_PROFLEX-M42 EN-WIKUS-Flyer_SELEKTA-GS-PREMIUM-M42 EN-WIKUS-Flyer-FUTURA-PREMIUM-SN