Maanterällä kattavat mahdollisuudet helpottamaan materiaalinvarastointiasi!

Varastoitteko pitkää materiaalia, levyjä tai lavoja? Maanterä pystyy tarjoamaan materiaalien varastointiin erilaisia ratkaisuja, oli kyse sitten mistä tahansa edellä mainituista tuotteista.

Maanterän valikoimista löytyy saksalaisen Remmertin korkean automaatiotason ratkaisut sekä niin ikään saksalaisen Böckelt Towerin manuaalisemmat varastointiratkaisut.

Järkevät varastointimenetelmät parantavat työturvallisuutta, antavat lisäneliöitä tuotannolle ja parantavat varastomäärien hallintaa ja esimerkiksi materiaalien ostaminen helpottuu ja selkeytyy.

Remmert on erittäin tunnettu laadukkaita varastointijärjestelmiä valmistava yritys. Yritys on perustettu vuonna 1945, joten perinteitä löytyy. Ensimmäisen automaattivaraston Remmert valmisti vuonna 1972 ja se on edelleen käytössä. Remmert tarjoaa ratkaisut pienemmistä tornivarastoista aina suuriin hunajakennovarastoihin. Erilaiset ratkaisut materiaalien automaattiseen käsittelyyn löytyvät varmasti asiakaskohtaisesti tai standardina.

 

Böckelt Tower on myös erittäin tunnettu varastointitekniikan valmistaja Saksasta. Böckelt Tower valmistaa manuaalisesti käytettäviä varastojärjestelmiä, joiden avulla materiaalit ja varaston hallinnointi on helppoa ja yksinkertaista. Böckelt Toweriin on saatavana erittäin selkeät ja helppokäyttöiset ohjelmistot varastonhallintaan esimerkiksi trukkiin asennettuna, jolloin käyttäjän on helppo kirjata hakemansa materiaali noudetuksi ja varastosaldot pysyvät kontrollissa. Investointina edullinen, mutta antaa paljon lisäarvoa kokonaisuuteen.

 

Lisätietoja:

Harri Laulajainen

p. 050 357 3724

e. harri.laulajainen(at)maantera.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *