Uudet edustukset – VSM, Weiler ja SwatyComet

7.2.2017

VSM (Vereinigte Schmirgel- und Maschinen-Fabriken AG) on Hannoverissa Saksassa toimiva, vuonna 1864 perustettu hiomanauhojen, fiiberikiekkojen ja hiomakankaiden ja arkkien valmistaja. VSM on yksi markkinajohtajista maailmassa tarjoten yli 200 erilaista tuotelinjaa. VSM:llä on toimintaa yli 70 maassa ja henkilökuntaa yli 750 ympäri maailmaa. Yrityksen jatkuva tuotekehitys takaa korkean laadun tuotteilleen.

Yhdysvaltojen Pensylvaniassa sijaitseva Weiler Corporation vahvistaa Maanterän tuotevalikoimaa huippuluokan teknisillä harjoilla. Weiler on alallaan markkinajohtaja ja heidän tuotteensa ovat olleet tunnettuja myös Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Maanterä Oy tulee keskittymään harjoihin, joita käytetään kiinteissä koneissa, roboteilla ja työstökeskuksissa purseiden poistossa. Weilerin tuotteiden laatu on vertaansa vailla ja jatkuvan tuotekehityksen ansiosta aina huikeasti edellä kehityksessä ja laadussa.

Weilerillä on henkilökuntaa noin 600. Weiler on valmistanut tuotteitaan vuodesta 1898 ja on edelleen perheyritys.

 

Yhteistyösopimuksen myötä saimme edustukseemme myös SwatyCometin keraamiset, pakeliittisidosteiset, CBN- ja timanttihiomatuotteet. Tämä mahdollistui vuonna 2015 tehdyn yrityskaupan myötä, jolloin Weiler osti Sloveniassa sijaitsevan SwatyCometin.

SwatyComet on valmistanut hiomatarvikkeita vuodesta 1879 ja heillä on henkilöstöä noin 900. Weilerillä ja SwatyCometilla on tuotantotilaa yhteensä noin 420 000 neliömetriä.