BOEHLERIT-KAMPANJA: Lisää tehoa ruostumattomien materiaalien sorvaukseen

16.5.2017

Lataa kampanjaesite

Boehlerit on laajentanut ISO-sorvausohjelmaansa uusilla BCM25T- ja BCM40T-kääntöpalasorvauslaaduilla ja tarjoaa laajan valikoiman kääntöteräpaloja ruostumattoman teräksen sorvaukseen. BCM25T- ja BCM40T-laadut täyttävät kaikki uusimmille ruostumattomasta teräksestä valmistetuille materiaaleille asetetut vaatimukset. Tällaiset materiaalit voivat olla haasteellisia koneistaa.

BCM40T on kehitetty erityisen lujaksi M40 ruostumattoman teräksen laaduksi, joka on ihanteellinen silloin, kun leikkuunopeudet ovat alhaiset ja työstämisolosuhteet epävakaat. Uusi BCM25T on välivaihtoehto jo käytössä oleville laaduille LCM20/(M20) ja LC435D (M35). Molemmille uusille sorvauslaaduille on kehitetty erityiset substraatit ja uusi PVD-kerros, jonka paksuus on 7 µm. Muita kääntöteräpalojen suorituskykyyn vaikuttavia tekijöitä ovat innovatiiviset leikkuukulmat ja lastunmurtajat.

Boehlerit voi nyt tarjota neljää ruostumattoman teräksen laatua ISO-sorvausohjelmassaan kattaen sovellutusalueet M20, M25, M35 ja M40. Tämä tarkoittaa, että optimoituja sorvauslaatuja on nyt saatavana kaikille leikkuunopeuksille ja erilaisissa lastunmurtajamuodoissa viimeistelysorvauksesta rouhintasorvaukseen.

Tilaa 30 kääntöteräpalaa ja saat samalla Bluetooth-kaiuttimen

Tai vaihtoehtoisesti tilaa testierä (10 kpl) kampanjahintaan.

Kampanja on voimassa 31.10.2017 asti!

Maantera-Boehlerit-kampanja-2017