Asiakaskierrokset yhdessä toimittajien edustajien kanssa

22.1.2024


Pitkäaikaisten toimittajiemme edustajat vierailevat säännöllisesti Suomessa. Syksyn aikana vierailuja tehtiin tiuhaan tahtiin, noin pari kuukaudessa. Käyntien yhteydessä käydään yhdessä ennakkoon sovituilla asiakkailla, keskittyen esimerkiksi haastavaan työvaiheeseen, erikoisratkaisuun tai käydään läpi vaihtoehtoja, miten tuotantoa voisi yhdessä kehittää. Aiheet liittyvät niin lastuaviin työkaluihin, hiontaan, sahaukseen kuin hiomakoneisiin ja työympäristön puhdistukseenkin.

Vuoden 2024 alkuun Suomessa vieraili MAPAL:n edustaja Martin Häfele. Martinilla on erittäin pitkä kokemus MAPAL:n tuotteista ja hän pystyy näin tuomaan viimeisimmän asiantuntemuksen kierroksille mukaan. Lisäksi toimittajien vierailuihin yhdistetään aikataulujen puitteissa koulutuksia, jolloin tietotaito kehittyy jatkuvasti myös henkilökunnallamme.

Jos sinulla on asiakkaanamme haaste, jossa voisimme olla laajan toimittajayhteistyöverkostomme kanssa avuksi, olethan yhteydessä myyntiimme. Tavoitteenamme on olla yhdessä ammattimaisten toimittajiemme kanssa paras kumppani niille asiakkaille, jotka haluavat kehittää tuotantoaan. Katsomme, että kaikkia tuotannon vaiheita on mahdollista parantaa. Kyseessä voi olla tuotannon yksittäinen vaihe tai laajempi kokonaisuus.


Kuvassa myynnin palaveri yhdessä MAPAL:n edustajan Martin Häfelen kanssa Maanterän toimistolla ennen asiakaskierroksia