Wikus vannesahanterät määrämittaan liitettynä nopeasti Vantaan varastolta

7.12.2023


Maanterä on edustanut laadukasta Wikus vannesahanterävalmistajaa jo vuosikymmenten ajan. Liitämme terät 41mm selkäkorkeuteen asti omassa pajassamme yli 30 vuoden kokemuksella!  Varastossamme on erittäin kattava valikoima eri terälaatuja ja hammastuksia. Voimme tarvittaessa toimittaa terät mittaan liitettynä nopeasti – jopa seuraavaksi päiväksi.

Sahauksen optimoinnissa on huomioitava useita asioita. Valintaan vaikuttavat itse sahan lisäksi sahattava materiaali, vaadittava sahausnopeus, materiaalin muoto ja koko. Asiantuntijamme auttavat sahattavan materiaalin ja nopeusvaatimusten perusteella valitsemaan oikean terälaadun ja sahausparametrit. Alta löydät muutamia hyödyllisiä linkkejä sahausasioihin. Voit olla myös suoraan yhteydessä henkilökuntaamme tai lähettää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.


WIKUS on yksi maailman johtavista valmistajista metallin katkaisun sektorilla ja Euroopan suurin sahanterien valmistaja. Asiakkaita on lukuisilta toimialoilta, kuten teräksen tuotannosta, kaupasta, valimoista, koneiden ja työkalujen sekä rautarakenteiden valmistuksesta, avaruusteknologiasta, autoteollisuudesta sekä energiateollisuudesta.

Vuodesta 1958 lähtien WIKUS-Sägenfabrik Spangenbergissa on taannut korkeimmat standardit sahanterien tuotannossa käyttämällä ensiluokkaisia raaka-aineita, modernia valmistusteknologiaa sekä jatkuvaa laadunvarmistusta, tarjoten yhdessä maahantuojien kanssa palvelun juuri oikean tuotteen valinnassa.


Yhteydenotto