Wikus -tuotteet, yksityiskohdat ja edut 3D-esittelyssä

26.4.2022Maanterän pitkäaikainen sahanterätoimittaja Wikus on tuonut markkinoille tuotevalikoimansa virtuaalisen 3D -tuote-esittelyn.

Pääset tutustumaan erittäin informatiivisella sivustolla vaihtoehtoihin ja teknisiin yksityiskohtiin itsenäisesti milloin vain. Sivustolla näet eri sahatyyppeihin soveltuvat vaihtoehdot sekä terien tekniset lisätiedot selkeällä tavalla esitettynä.

Wikus panostaa digitaaliseen tukeen tuotevalinnoissa. Oikeassa valinnassa on kyse niin tuotetiedosta kuin teknisestä konsultaatiosta. Molemmat auttavat sahausprosessin optimoinnissa.

3D-esittelyssä pääset tutustumaan teknisiin yksityiskohtiin, eri tuotteiden etuihin sekä niille soveltuviin käyttökohteisiin.

Asiantuntijamme auttavat luonnollisesti edelleen oikean valinnan tekemisessä ja sahausprosessin optimoinnissa henkilökohtaisesti.

Voit jättää yhteydenottopyynnön myös alla olevalla lomakkeella.


Maanterä on edustanut laadukasta Wikus- vannesahanterävalmistajaa jo vuosikymmenten ajan. Terät liitetään 41 mm selkäkorkeuteen asti Maanterän omassa pajassa yli 30 vuoden kokemuksella. Varastossa on laaja valikoima eri terälaatuja ja hammastuksia, ja Maanterä voi tarvittaessa toimittaa terät mittaan liitettynä nopeasti.Yhteydenotto