Ajankohtaista Tuoteuutuudet Uutuus Yleinen

VSM Hiomatarvikkeet – suomenkielinen esite

10.1.2018

Saksalainen VSM (Vereinigte Schmirgel- und Maschinen-Fabriken) ja Maanterä tekivät sopimuksen VSM edustuksesta Suomessa alkuvuodesta 2017. VSM valmistaa metalliteollisuudessa käytettäviä hiomanauhoja, fiibereitä ja hiomakankaita ja on yksi maailman johtavista valmistajista. VSM antaa Maanterän asiakkaille laatua, toimintavarmuutta ja kustannussäästöjä hiontaan. Kysy lisää tuotepäälliköltömme ja lataa myös suomenkielinen VSM tuotekatalogi pdf-muodossa linkistä alla.

Hionnan ja harjauksen tuotepäällikkö                                                                                                                                                                                                                                          Kai Myrskog
p. 0400 453146
e. kai.myrskog@maantera.fi                                                                                                                                                                                                                                                                          

lataa esite tästä VSM_metalli_katalogi_FIN_2017

Sivustolla käytetään evästeitä ja muita samankaltaisia teknologioita sekä kerätään kävijätietoa anonymisoidun analytiikan avulla. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja tai -tunnisteita. Ilman näitä ei palvelua voida käyttää. Lue lisää tietosuojaselosteesta.