Vähennä metallin sahauksen kertakustannuksia – lisää tuotannon tehokkuutta

1.9.2016

Oy Maanterä Ab tukee asiakkaiden kilpailukykyä etsimällä säästömahdollisuuksia innovatiivisilla vannesahanterillään, ammattitaitoisella tietotaidollaan ja monipuolisilla palveluillaan. Voidaksemme tarjota pitkäkestoisia, taloudellisia ratkaisuja analysoimme yksityiskohtaisesti kaikki muuttujat, jotka vaikuttavat yksittäisen metallinsahauksen kustannuksiin. Sahausprosessin arviointi on tärkein tekijä, jonka avulla voidaan tehokkaasti vähentää kustannuksia. Metallin sahauksen optimoinnin keskeiset tekijät ovat sahattavat materiaalit, asiakaskohtaiset erityisvaatimukset, sovellus sekä olosuhteet. Analysoituamme nämä tiedot voimme valita optimaalisen työvälineen ja säädöt. Kiinnitämme erityisesti huomiota asiakkaan etuun, työn tehokkuuteen, kestävyyteen ja turvallisuuteen.

Tavoitteena optimaalinen sahausprosessi

Maanterän edustama saksalainen WIKUS-tuotevalikoima tarjoaa sopivat ratkaisut kaikkiin käyttötarkoituksiin. Asiantuntijan neuvot, vannesahanterien näytteet, tekninen tuki työmaalla, palvelu ja sahakohtainen kustannusanalyysi ovat kaikki tekijöitä, joiden tavoitteena on optimoida sahausprosessi.

Wikuksen tutkimus- ja kehitysosastolla asiantuntijoiden tiimi kehittää uusia tuotteita ja tuotekehitysratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Jos asiakkaillamme on kysyttävää liittyen monimutkaisiin ja vaativiin sahaustehtäviin, niin Spangenbergissä (Saksassa) sijaitsevan WIKUS-teknologiakeskuksen asiantuntijat tukevat heitä arvokkaalla tietotaidoillaan.

Online-sahausdataohjelma ParaMaster 3.0 on helppo ja hyödyllinen työväline asiakkaiden tueksi ja se löytyy WIKUS-yhtiön nettisivulta osoitteesta: www.wikus.de Rekisteröityneet käyttäjät voivat syöttää sahaustehtävänsä datan ohjelmaan ja saada vastaavat suositukset koskien optimaalista vannesahanterän laatua ja sahausparametreja.

Vähennä kuluja, lisää tehokkuutta

Tuotevalikoimallaan Maanterä ja WIKUS tarjoavat tehokkuutta, pitkäkestoisia ratkaisuja kaikkiin sahausprojekteihin. Sahausaikoja voidaan helposti lyhentää ja -kustannuksia vähentää, elinkaarta pidentää ja lisäkapasiteettia saavuttaa, kun työvälineet ovat kuhunkin tehtävään sopivat. Lisäksi innovatiiviset, huippulaatuiset WIKUS-vannesahanterät tekevät pinnalla loistavaa jälkeä, mikä vähentää viimeistelyvaiheiden määrää. Tämän ansiosta tehokkuus ja tuottavuus kasvavat, sahauskohtaiset kustannukset vähenevät ja säästömahdollisuudet lisääntyvät. Ole yhteydessä Maanterään kun haluat parantaa metallinsahauksen tuottavuutta.