Paul Horn GmbH Teknologiapäivillä yli 4700 vierailijaa

24.6.2019

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
HORN Technology Days järjestettiin kesäkuussa seitsemännen kerran, tällä kertaa keskittymällä avoimuuteen, yhteistyöhön ja digitalisaatioon. Technology days antoi erinomaisen tilaisuuden päästä tutustumaan HORNin työkaluihin, erilaisiin työstömenetelmiin, työkalujen tuotantoon, työstökoneisiin ja kokonaisarvoketjuun. Yhdessä noin 50 näytteilleasettajan kanssa HORN tarjosi asiakkailleen mahdollisuuden kokea läpinäkyvyyttä työkalujärjestelmien ja konevalmistajien kesken. Ohjelmassa oli kahdeksan luentoa tämän päivän lastuavista työstömenetelmistä ja tulevaisuuden trendeistä, ja sen lisäksi useita ja live-esityksiä konesalissa.

Horn juhlisti Teknologiapäivillä myös syntymäpäiviään, Horn täytti tänä vuonna kunnioitettavat 50 vuotta! Juhlatilaisuus järjestettiin useana iltana suuressa teltassa, jonne mahtui yli 1000 kutsuvierasta.

HORN-teknologiapäivien 2019 iskulause oli ”Teknologian läpoinäkyvyys”. ”Annoimme vierailijoillemme mahdollisuuden nähdä tuotantomme sekä yhteistyökumppanimme ja puhua kanssamme suoraan”, sanoi toimitusjohtaja Markus Horn.

Maanterä osallistui Teknologiapäiville 14 asiakkaan kanssa, kiitämme asiakkaitamme aktiivisuudesta päivillä ja matkaseurasta. Seuraavan kerran Horn järjestää Teknologiapäivät 2021, kutsumme teidät jo nyt tähän tapahtumaan, joka on erinomainen tilaisuus tutustua tulevaisuuden työstömenetelmiin, edistyksellisiin työkaluhin ja työstökoneisiin!

 

 

Lisää tietoa Paul Horn työkaluista ja menetelmistä lastuavien työkalujen tuotepäälliköltämme

Timo Patterson

p. 040 553 0464
e. timo.patterson@maantera.fi

lataa Horn katalogit