Mapal Unibase työkalujärjestelmä pitää työkalut järjestyksessä!

4.4.2019

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
Saksalainen työkaluvalmistaja MAPAL tarjoaa kirjon erilaisia UNIBASE työkaluvarastojärjestelmiä työkaluhallintaan ja varastointiin. Järjestelmät voidaan liittää toisiinsa kiitos niiden modulaarisen periaatteen.

Nämä järjestelmät on yleensä sijoitettu tuotannossa keskeiselle paikalle. Mapal on kehittänyt uuden kustannustehokkaan työkaluautomaatin UNIBASE-S yksikön kohteisiin, missä työkaluja ja vaihtopaloja tarvitaan usein ja keskitetty järjestelmä on etäällä paikasta, missä työkaluja tarvitaan.

Yksikkö voidaan sijoittaa lähelle käyttökohdetta ja käyttää omana työkaluhallintayksikkönään tai linkittää olemassa olevaan UNIBASE systeemiin.

UNIBASE-S:n kompakti koko mahdollistaan sen sijoittamisen normaalille työpöydälle. Järjestelmässä on 80 työkalupaikkaa erilaisille vaihtopaloille, työkaluille tai pitimille. Sijainti lähellä työstökonetta poistaa työntekijältä tarpeen käydä kauempana sijaitsevalla työkalujen keskitetyllä varastolla työkalutarpeen tullessa. Järjestelmä pitää kirjaa kulutuksessa ja antaa hankinnalle impulssin tarpeesta hankkia kulutuksen mukaan lisää tuotteita järjestelmään annettujen parametrien mukaan.

Tuotteen ottaminen järjestelmästä on tehty nopeaksi ja yksinkertaiseksi vain muutamalla toimenpiteellä. Käyttäjä kirjautuu järjestelmään integroidulla kosketusnäytöllä. Kun tarvittava tuote on valittu, UNIBASE-S:n järjestelmä osoittaa paikan järjestelmästä, mistä kyseinen tuote löytyy. Automaatti pyöritetään manuaalisesti oikeaan asemaan, jolloin tuote voidaan ottaa järjestelmästä. Järjestelmä rekisteröi poiston automaattisesti.

Katso lisää Mapal’n UNIBASE työkalunhallintajärjestelmistä oheisten linkkien kautta

Mapal Unibase-S

Mapal Unibase-M

Lastuavien työkalujen tuotepäällikkö

Timo Patterson

p. 040 553 0464
e. timo.patterson@maantera.fi