Maanterän palvelut esillä Yritysmaailman artikkelissa

26.5.2023


Yritysmaailma teki henkilöhaastattelun Maanterän tuottamista palveluista ja tuotteista sekä siitä, miten pyrimme jatkossa entistäkin vahvemmin toimimaan asiakasyritysten tukena tuotannon kehittämisessä.

Myyntipäällikkö Heikki Kirjavainen avaa tilannetta ja suunnitelmia niin oman myyntitiiminsä kuin koko yrityksen näkökulmasta. Tutustu verkossa olevaan artikkeliin alla olevasta linkistä.

Maanterä tuottaa ammattikäytön lastuavat työkalut | Yritysmaailma (yritma.fi)


Maanterä Oy edustaa Suomessa useita huippulaadukkaita, erilaisiin metallin työstön osa-alueisiin keskittyneitä tuotemerkkejä. Ratkaisuja käytetään muun muassa metalliteollisuuden valmistuksessa ja alihankinnassa nostamaan työvaiheen tuottavuutta tai muutoin haastavissa kohteissa. Valikoimaan sisältyvät niin lastuavat työkalut, hiontatuotteet kuin tuotannon oheislaitteet.

Maanterän pystyy tarjoamaan oman ammattitaitonsa ja toimittajien pitkälle viedyn osaamisen avulla asiakkailleen ratkaisuja sekä yksittäisiin prosessin osiin että laajempiin kokonaisuuksiin.

Maanterä Oy on perustettu vuonna 1941 ja kuuluu ruotsalaiseen Indutrade-konserniin, jossa on mukana yli 200 komponenttien ja järjestelmien maahantuonnin ja myynnin yhtiötä yli 30 eri maassa. Henkilöstöä konsernissa on yli 9000.

Pitkä historia kertoo luotettavuudesta, jota tukee myös ison omistajakonsernin yhteiset vastuullisen liiketoiminnan periaatteet.