Konepaja-messut jälleen maaliskuussa 2024

29.2.2024


Metalliteollisuuden ammattimessut Konepaja, Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma Nordic Welding Expo sekä 3D-tulostamisen ja uusien materiaalien 3D & New Materials -messut järjestetään jälleen 19. – 21.3.2024 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Siellä koetaan Pajan trilogia, valmistavan teollisuuden koneiden ja laitteiden, uusimpien innovaatioiden sekä kohtaamisten kokonaisuuden parissa.


MAANTERÄ MUKANA KONEPAJAMESSUILLA

Tutustu kutsuun alta klikkaamalla. Linkkien takaa löydät lisätietoja tapahtumasta.


MITÄ VASTUULLINEN TUOTANTO VOI OLLA

 


LÖYDÄT MEIDÄT TUTULTA PAIKALTA OSASTOLTA E80


TEEMANA VASTUULLINEN TUOTANTO JA TYÖYMPÄRISTÖ

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat yksi konsernimme (Indutrade) strategisista kulmakivistä ja edistämme vastuullisuutta sekä omalla toiminnallamme että yhdessä toimittajiemme kanssa. Voit lukea verkkosivuiltamme lisää siitä, mitä vastuullisuus meillä tarkoittaa.

Vastuullisuus tarkoittaa niin hyvää ja turvallista työympäristöä, asiakkaiden kanssa kehitettävää kestävää tuotantoa kuin ympäristötekojakin. Meillä on ulkoisen konserniraportoinnin lisäksi myös valitut omat sisäiset tavoitteet ja mittarit vastuullisuudelle, jotka mukailevat valitsemiamme kohtia YK:n kestävän kehityksen Agenda 2030:sta.

  • 3 – Hyvinvoinnin ja työsuojelun osalta kokoonnumme ja teemme sisäisen työhyvinvointikyselyn säännöllisesti ja olemme asettaneet sille tulostavoitteen. Parempaa työskentelyilmaa pystymme tarjoamaan esimerkiksi Dormatecin laitteistojen avulla työpaikoille.
  • 9 – Teemme asiakkaiden kanssa ja toimittajien avulla työtä, jotta voimme teknologisilla ratkaisuilla esimerkiksi säästää energiaa ja kustannuksia tai parantaa työturvallisuutta ja ergonomiaa
  • 13 – Siirrymme ajoneuvojen osalta sähköiseen kalustoon, meillä on selkeä co2-budjetti ja toimittajien ratkaisuilla voidaan esimerkiksi lyhentää työvaiheen kestoa tai puhdistaa ilmaa
  • 17 – Strategiamme perustuu asiakkaiden ja toimittajiemme tuotteiden syvällisempään tuntemukseen, jotta kykenemme löytämään parhaat ratkaisut kuhunkin tilanteeseen. Meillä on sisäiset ohjeistukset liiketoimintaetiikan osalta, jota edellytämme myös sidosryhmiltämme.

VASTUULLISUUS ASIAKKAILLA JA TOIMITTAJILLA

Tutustu sivuillamme myös muutamiin esimerkkeihin, miten asiakkaamme ja toimittajamme edistävät vastuullisuutta yhteistyössä Maanterän maahantuomien ja myymien tuotemerkkien kanssa.

Olemme huomioineet vastuullisuuden myös osastomme rakenteissa. Seinät, tasot, tarrat, tulostusvärit ja matto ovat 100% kierrätettäviä ja värit myös myrkyttömiä. Sama teema on tuotu myös yhteystietokortteihin, joiden paperi on PEFC-hyväksyttyä ja kierrätettävää.

Voit halutessasi olla yhteydessä suoraan myyntiimme ja sopia tapaamisajan asiantuntijamme kanssa. Voit myös lähettää alla olevalla lomakkeella yhteydenottopyynnön.


MESSUKAMPANJAT

Allied Machine & Engineering on yhdysvaltalainen valmistaja, jonka osalta on käynnissä kovametalli kierrejyrsinten kampanja. Sen aikana saat toisen kierrejyrsimen VELOITUKSETTA kaupan päälle ostaessasi yhden.

Pyrimme löytämään yksittäisille varastotuotteille tai myyntiohjelmasta pois jääneille tuotteille hyötykäyttöä. Keräsimme listalle todellisia täkyjä. Listaan pääset alla olevasta linkistä tai kysymällä lisää henkilökunnaltamme. Kampanja koskee vain listalla olevia tuotteita niin pitkään, kun niitä riittää varastosta.

Dormatec-tuotteiden osalta ovat voimassa PFOS-40-CF -skimmerikampanja jäähdytysnesteiden puhdistuksen ja käyttöiän pidentämiseksi.

Suhnerin osalta on koottu valikoima erikoishintaisia C-sarjan tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä tuotteita, joissa yhdistyvät laatu, huoltopalvelu, hiljaisuus, ergonomia, energiatehokkuus ja laajennettavuus eri työvaiheisiin.

Tutustu alta kampanjoihin tarkemmin.


PUHEENVUORO OSASTOLLAMME

Dormatec Environment Systemsin Manuel Schippers kertoo torstaina osastollamme, miten parantaa työturvallisuutta, energiataloudellisuutta sekä työhyvinvointia ja sitä kautta työnantajamielikuvaa.

Tutustu Dormatecin tuotteisiin suomenkielisestä luettelosta.

Työhyvinvointi on nykyään tärkeää niin osana vastuullista toimintaa kuin houkuttelevan työnantajamielikuvan muodostamisessa. Dormatec Environment on hollantilainen valmistaja, jonka laitteilla mahdollistetaan öljysumusta suodatetun ja lämmitetyn ilman palauttaminen työtilaan ilman energiahukkaa. Laitteilla voidaan puhdistaa myös leikkuunesteitä niiden uudelleenkierrätyksen mahdollistamiseksi sekä imeä työpisteeltä haitalliset savut tai pölyt.


KIERTOON ROSKALAVAN SIJAAN

Sen sijaan, että heitämme jätekeräykseen tuotteita, jotka ovat jääneet esimerkiksi myyntiohjelmastamme pois, pyrimme löytämään niille hyötykäyttöä. Voit kysyä näitä löytöjä osastollamme henkilökunnaltamme.


REKISTERÖIDY KÄVIJÄKSI TÄSTÄ

(Kuvia edellisen kerran 2022 pidetyistä Konepaja-messuista Maanterän osastolta)

 

 

Lisätietoja tapahtumasta löydät järjestäjän sivuilta tai alla olevien linkkien kautta.

LISÄTIEDOT: konepajamessut.fi/nordicweldingexpo.fi 3dnewmaterials.fi
#Konepaja #NordicWeldingExpo #3DNewMaterials #pajantrilogia
Tampereen Messut -konserni, tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Sami Siurola, projektipäällikkö, +358 40 734 3589
Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, +358 40 612 9081


AukioloajatSaapuminen | Uutiset


Yhteydenotto