Ingersoll InDays innovaatio- ja teknologiapäivät olivat menestys!

23.7.2018

Ingersoll InDays innovaatio- ja teknologiapäivät olivat huikea menestys

Saksalainen lastuavien työkalujen valmistaja INGERSOLL GMBH järjesti kolmannet innovaatio- ja tekniikkapäivät ”InDays“ jälleen suurella menestyksellä

 

Vuosina 2010 ja 2013 järjestetyt InDays-päivät saivat runsaasti kiitosta vierailijoilta, joten Ingersoll päätti pitää yritysmessunsa uudestaan 12.-15.6.2018 Haigerissa. Järjestäjä onnistui ylittämään itsensä joka saralla, vaikka jo ensimmäisiä innovaatio- ja tekniikkapäiviä pidettiin ylivoimaisen onnistuneina.

Suureen yleisön kiinnostukseen varauduttiin ajoissa päättämällä järjestää tapahtuma neljänä päivänä, minkä seurauksena kävijämäärä lähes kaksinkertaistui vuoteen 2010 verrattuna 2500 kävijästä yli 4700 kävijään.

Lisäksi näytteilleasettajien ja esillä olevien koneiden määrä oli noussut huomattavasti. Koska suurelle näytteilleasettajien joukolle haluttiin tarjota sopivat puitteet, osa tapatumasta järjestettiin uudessa tuotantorakennuksessa.

Tapahtumaan osallistui 36 nimekästä kumppaniyritystä, jotka toimivat työkaluteollisuuden ja -hallinnan, CadCam-ohjelmien, kiinnitys- ja kiristyslaitteiden, mittauslaitteiden ja jäähdytysvoiteluaineiden parissa. Näin ollen metalliteollisuuden valmistuksen koko prosessiketju oli esillä ja edustettuna.

Kahdellakymmenelläneljällä (24) työstökoneella työstettiin todellisia työkappaleita ja osia, osittain jopa kyseisen näytteilleasettajan asiakkaiden osia. Esimerkiksi lastuamisnäytöksissä työstettiin erilaisia auto- ja hammaspyöräteollisuuden, työkalu- ja muottiteollisuuden, energiateollisuuden, ilmailu- ja avaruusalan sekä koneteollisuuden osia.

Messuvierailla oli mahdollisuus tutustua lähemmin Ingersollin tuotteisiin eri osastoilla, joilla kokeneet asiantuntijamme vastasivat kiinnostuneiden kysymyksiin tuotantoprosessista ja tarjosivat heille asiantuntevia neuvoja ja käytännön ratkaisuja. 

Lisäksi oli mahdollista osallistua tuotantopäällikön johdolla tehdaskierrokselle. Myös kumppaniyritysten osastoilla ammattitaitoinen henkilökunta huolehti siitä, ettei mikään kysymys jäänyt ilman vastausta ja että jokaiselle kiinnostuneelle löytyi ammattitaitoinen keskustelukumppani.

Yhtenä kohokohtana järjestettiin yrityksen omassa auditoriossa 38 luentoa, joiden luennoitsijoiksi oli kutsuttu nimekkäitä alan vaikuttajia.

Järjestäjä sai osallistujilta ansaittua kiitosta ponnisteluista. Kävijämäärä ei pelkästään lähes kaksinkertaistunut, kuten aiemmin jo mainittiin, vaan vierailijoista yli 700 saapui ulkomailta, tietysti naapurimaista kuten Itävallasta, Ranskasta ja Alankomaista, mutta myös kauempaa, kuten Pohjois- ja Etelä-Amerikasta sekä Aasiasta.

Näin ollen kolmannet InDays-päivät vaikuttivat pikemminkin ammattimessuilta kuin yritysmessuilta.

Ensiluokkainen ohjelma sisälsi näyttelyitä, työnäytöksiä ja luentoja. Lisäksi pitopalvelu huolehti erinomaisesta ruokatarjoilusta tulevan varaston tiloissa, joten tilaisuuksien välissä oli oiva tilaisuus levätä ja prosessoida uusia vaikutelmia ja tietoja.

Eräs innostunut vierailija ilmaisi kiitoksensa seuraavasti: ”EMO-messuilla olen kävijä, täällä olen asiakas!”

 

Oy Maanterä Ab edustaa ja varastoi Ingersoll Gmbh työkaluja Suomessa

Lisätietoa antaa:

Oy Maanterä Ab

Timo Patterson / Lastuavien työkalujen tuotepäällikkö

040 553 0464

timo.patterson@maantera.fi

Ingersoll tehdas Heigerissa (DE)