Horn 62T uranpistojärjestelmä säästää tuotantokustannuksiasi

13.8.2019

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
Horn 64T uranpistojärjestelmä tarjoaa ekonomisen ratkaisun uranpistoon ja kierteytykseen. Uranpistossa löytyy ohjelmasta vakioleveydet  1,5-3,0mm:iin ja kierteytykseen palavaihtoehdot metrisille nousuille 1,0-2,0 ja tuumaselle kierteelle 19, 28, 11 ja 14 kierrettä tuumalle.

  • 6-särmäinen pala mahdollistaa pienemmän särmäkustannuksen.
  • Palaa varten on kasettijärjestelmä suunniteltu uudestaan.
  • Kyseisen 64T-järjestelmän kanssa on saatavissa valmistajan viimeisintä IG35 pinnoiteteknologiaa.

Horn on myös kehittänyt uuden IG35-pinnoitteen ruostumattomien terästen taloudelliseen työstöön. Uusi pinnoite antaa teräpalalle korkean kovuuden ja alhaisen kitkakertoimen. Ruostumattomien terästen työstämisessä vaadittavan paksumman pinnoitteen vuoksi normaalit alumiinititaanitridiiniin (AlTiN) perustuvat vakiopinnoitteet eivät tarjoa parasta kestoa. Uusi huipputeknisen pinnoite tarjoaa lisää kovuutta ja vähentää kitkaa. Nämä ominaisuudet omaava IG35 pinnoite tehostaa ruostumattomien terästen työstöä ja pidentää työkalun käyttöikää. Verrattuna valmistajan aikaisempiin pinnoitteisiin, on IG35 parhaimmillaan tuplannut tai jopa kolminkertaistanut särmän keston.

Ota yhteyttä Maanterään ja kysy lisää Hornin urajyrsinratkaisuista ja muista työkalujärjestelmistä, joiden avulla voimme alentaa valmistuskustannuksianne!

Lataa Horn 64T urapistojärjestelmän esite: INFO_HORN_64T

Lataa Horn IG35 pinnoitetegnologian esite: INFO18_19DE_Neue_Schicht_IG_35

Lisätietoja:

Timo Patterson

p. 040 553 0464

e. timo.patterson(at)maantera.fi