Dormatec konepajatuotteet – uusi esite nyt ladattavissa

8.6.2020

Dormatec Green Light Machining – menetelmät kasvattavat koneiden tuottavuutta sekä pienissä että suurissa sarjakooissa.Tämän johdosta laskutettavat työtunnit ja kannattavuus parantuvat. Green Light Machining voi parantaa tuottavuutta 10-15% alle vuoden takaisinmaksuajalla. Maanterältä saat teknistä apua laitteiden mitoitukseen ja kaikki järjestelmät on mahdollista asentaa joko uusin tai jo käytössä oleviin koneisiin. Dormatec valmistaa mm. seuraavia tuotteita:

1. Korkeapaineleikkuunestejärjestelmät
Korkeapaineleikkuunestejärjestelmät 70 bar:iin asti soveltuvin työkaluin ja lattamallisin suuttimin ohjaavat leikkuunesteen suurella nopeudella suoraan oikealle alueelle teräpalan ja lastun väliin, jolloin lastu katkeaa nopeammin. Pitkät lastut tai lastukerät eivät enää häiritse prosessia, työkalut kestävät paremmin ja koneen kapasiteetti parantuu huomattavasti.

2. Leikkuunesteiden jäähdytysjärjestelmät
Leikkuunesteiden jäähdytysjärjestelmät parantavat merkittävästi työstön vakautta. Työstön toistotarkkuus sekä tuottavuus paranevat.

3. Ilmanpuhdistajat
Poistamalla öljy- ja leikkuunestesumun koneen alueelta, luovat ilmanpuhdistimet terveellisen työympäristön, poistavat ylimääräisen lämmön ja epämiellyttävät hajut sekä pitävät leikkuunesteen paremassa kunnossa pidempään.

3. Öljyn- ja leikkuunesteen suodatusjärjestelmät                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Säännöllisesti suoritettava leikkuunesteiden puhdistus epäpuh-tauksista ja öljyn erottelu vähentää terveysongelmia, epämiellyttäviä hajuja leikkuunesteessä, työkalujen korroosiota, tukkeutuneita letkuja ja koneen komponenttien ylimääräistä kulumista.

—————————————————————-

Lisätietoja:

Tero Kaivonen

Tekninen Myyntipäällikkö
Koneet

+358 40 557 5620 

tero.kaivonen(at)maantera.fi

Tai aluemyynnistämme: Yhteystiedot

—————————————————————–

Dormatecin www-sivut: https://www.dormatec.eu/en/

Lataa Dormatecin suomenkielinen esite Maanterä-Dormatec_esite_FIN