Wohlhaupter:lta avarrustyökalujen uusi laajempi luettelo

15.10.2024


Wohlhaupterin jatkaessa tuoteohjelmansa laajentamista MultiBore-järjestelmän ulkopuolelle, on tuoteluetteloa vastaavasti päivitetty Multibore System Toolsista Wohlhaupter Product Catelogueksi. Wohlhaupter on erikoistunut rouhinta- ja viimeistelyavartimiin, kun tarvitaan tuotannossa korkeaa laatua, tarkkuutta ja toistettavuutta.


Tutustu Wohlhaupterin esimerkkeihin case-studies -osiossa heidän sivuillaan.

Voit olla lisätietojen osalta yhteydessä myyntihenkilöstöömme tai lähettää yhteydenottopyynnön alla olevan lomakkeen kautta, jolloin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


Allied Machine & Engineering on johtava yhdysvaltalainen reiän valmistamiseen erikoistunut työkaluvalmistaja. Heidän tuotemerkkinsä on Amec. Alliedin edistyksellinen tuotesuunnittelu ja valmistustekniikka antavat mahdollisuuden tarjota laajan valikoiman tuotantoa tehostavia työkaluja kaikille teollisuuden aloille ympäri maailman.

Työkaluratkaisut tarjoavat korkeimman tason tuottavuutta ja edullisimman tavan reiän valmistukseen laajalla alueella porausta, kalvamista, kierteen valmistusta ja avartamista. Hyvä tuotetuki ja tietämys valmistuksesta tekevät Alliedista parhaan vaihtoehdon ratkaistaessa moninaisia reiän valmistushaasteita.


Yhteydenotto