Wikus GENERO® tehokkaaseen puumateriaalin sahaukseen

15.10.2024


GENERO® – Tarkka bimetallinen vannesahanterä tehokkaaseen puunrunkojen sahaamiseen siirrettävillä ja kiinteillä sahoilla.

GENERO®:n avulla WIKUS asettaa uudet standardit puun sahauksessa käytettäville vannesahanterille ja esittelee monikäyttöisen monitoimilaitteen runkopuun sahaukseen siirrettävissä ja kiinteissä sahoissa. Erittäin modernin ja innovatiivisen tuotannon ansiosta GENERO® takaa erinomaiset tuoteominaisuudet ja vaikuttavan terän käyttöiän monenlaisiin käyttösovelluksiin.

Tutustu suomenkieliseen esitteeseen tästä tai ole yhteydessä myyntihenkilöstöömme. Voit myös jättää yhteystietosi alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.



Löydät muita vaihtoehtojamme vannesahanteriin bimetalliterien luettelostamme tai verkkokaupastamme.

Huomioithan myös voimassa olevan ”9 on nyt 10” -kampanjamme Wikus Primar- ja Proflex -terien osalta. Tutustu tästä tarkemmin.



WIKUS on yksi maailman johtavista valmistajista metallin katkaisun sektorilla ja Euroopan suurin sahanterien valmistaja. Asiakkaita on lukuisilta toimialoilta, kuten teräksen tuotannosta, kaupasta, valimoista, koneiden ja työkalujen sekä rautarakenteiden valmistuksesta, avaruusteknologiasta, autoteollisuudesta sekä energiateollisuudesta.

Vuodesta 1958 lähtien WIKUS-Sägenfabrik Spangenbergissa on taannut korkeimmat standardit sahanterien tuotannossa käyttämällä ensiluokkaisia raaka-aineita, modernia valmistusteknologiaa sekä jatkuvaa laadunvarmistusta, tarjoten yhdessä maahantuojien kanssa palvelun juuri oikean tuotteen valinnassa.



Yhteydenotto