Oy Maanterä Ab – 75-vuotias tekniikan ammattilainen

2.2.2016

 

Oy Maanterä Ab on eräs Suomen suurimmista lastuavia työkaluja ja työkalujärjestelmiä maahantuovista yrityksistä. Merkittävimpiä tuotteitamme ovat poraus-, kierre-, jyrsintä-, sorvaus-, sahaus- ja hiontatyökalut sekä kiinnittimet.

Vuonna 1941 perustettu Oy Maanterä Ab juhlii tänä vuonna 75-vuotistaivaltaan työn merkeissä.

Olemme mukana Konepaja 2016 -messuilla Tampereella 15.-17.3.2016. Tule vierailemaan osastollamme A538 ja keskustelemaan kanssamme kuinka me voimme olla auttamassa sinua menestymään alati kiristyvillä markkinoilla.

 

Oy Maanterä Ab on perustettu 1941 ja aluksi se toimi perheyrityksenä tuoden maahan työkaluja ja erikoisteräksiä. Vuonna 1988 osa henkilökunnasta osti Maanterän koko osakekannan.

Maanterästä kehittyi vahva konetyökaluja maahantuova ja markkinoiva yritys Suomessa.

Ruotsalainen vahva teollisuuden vaikuttaja Indutrade Group Ab osti Maanterän vuonna 1997 ja seuraavana vuonna erikoistyökaluja maahantuova yritys Novatool Oy liitettiin Maanterään. Nykyisen muotonsa Oy Maanterä Ab saavutti vuoden 2008 alussa, jolloin Oy Tecalemit Ab:n teollisuustarvikeosasto liitettiin siihen.

Tällä hetkellä Oy Maanterä Ab:lla työskentelee 18 alan ammattiosaajaa ja meillä on omat toimitilat ja varasto Vantaalla Koivuhaassa sekä kattava myyntiverkosto koko Suomen alueella.