Yleinen

Haemme aluemyyntipäällikköä

13.5.2022


Haemme vahvistusta myyntiorganisaatioomme

– ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ –


Vastuullasi on erityisesti Pirkanmaan talousalueen asiakkuudet sekä uusasiakashankinta strategiamme mukaisesti.

Odotamme sinulta kiinnostusta konsultoivaan ja kasvuhakuiseen ratkaisumyyntiin. Sopivasta koulutuspohjasta on hyötyä, mutta sinulla voi vastaavasti olla myös vankka kokemus toimialasta. Tärkeintä on myyntihenkisyys ja ymmärrys teollisuusasiakkaiden (esim. konepajateollisuus sekä laitevalmistajat) liiketoiminnasta. Käytännön kokemuksesta metalli- ja konepajateollisuudessa on hyötyä työssäsi.

Arvostamme aktiivista asiakaslähtöistä palveluasennetta, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa sekä englannin kielen hallintaa.

Tule mukaan kasvussa olevaan yritykseen. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin, erittäin ammattitaitoiset kollegat, kattavan perehdytyksen, modernit työtilat ja -välineet, koulutuksen tehtävään sekä kilpailukykyisen palkan ja edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy/konsulttijohtaja Jan Bjugg, p. 0400 570 560.
Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen jan.bjugg@talenthunters.fi.


Oy Maanterä Ab on metalliteollisuudessa käytettäviä työkaluja, hiomatarvikkeita ja tuotantokoneita maahantuova sekä myyvä yritys. Tarjoamme alan toimijoille poikkeuksellisen laajan valikoiman ratkaisuja laadukkaasta toimittajaverkostostamme, vastuullisesti ja vankalla ammattitaidolla.

Oy Maanterä Ab on perustettu vuonna 1941 ja kuuluu tänä päivänä ruotsalaiseen Indutrade -konserniin, joka työllistää yli 7000 teollisuuden ammattilaista 30:ssa maassa.

Erikoisosaamistamme ovat metalli- ja konepajateollisuudessa käytettävät pora-, kierre, jyrsintä- , sorvaus-, sahaus-, hionta-, harjaus– ja hoonaustyökalut. Tuotevalikoimamme kattaa myös mm. vanne- ja pyörösahat, magneetit, konepajojen ilmanpuhdistusjärjestelmät, varastologistiikan järjestelmät sekä monet muut metalliteollisuudessa tarvittavat laitteet.


Tutustu yritykseen

Tutustu tuotevalikoimaamme

Vastuullisuus Maanterässä


Sivustolla käytetään evästeitä ja muita samankaltaisia teknologioita sekä kerätään kävijätietoa anonymisoidun analytiikan avulla. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja tai -tunnisteita. Ilman näitä ei palvelua voida käyttää. Lue lisää tietosuojaselosteesta.