Ajankohtaista Kampanjat

Gesac -tuotehinnasto 2021

17.5.2021

Gesac lastuavat työkalut – kampanja jatkuu.

 

Gesac-tuotteidemme kampanjassa on mukana kattava valikoima tuotteita eri tarpeisiin. Jatkamme kampanjaa vielä tämän vuoden loppuun saakka. Lataa oheinen kampanjaesite, tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai pyydä lisätietoja suoraan yhteyshenkilöltäsi.

Pyrimme laajalla ja pitkällä kampanjalla madaltamaan kynnystä kokeilla Gesac-tuotteita. Tuote tarjoaa erittäin laadukkaan ja kustannustehokkaan ratkaisun ja työkalukustannuksia pysytään sen avulla madaltamaan.

Ohessa myös Gesacin sorvausesitteemme sekä kaikki Gesacin lastuavien työkalujen tuotekatalogit. Tutustu ja testaa GESACin työkaluja nyt. Autamme määrittelemään oikeat työkaluratkaisut yhdessä.

 

GESAC kampanjaesite (fi): GESAC-Kampanjaesite-2021

GESAC Sorvausesite (fi): Gesac_Sorvausesite_Maanterä-2021

GESAC Jyrsintyökalut katalogi (eng): GESAC-2021-Milling-luettelo

GESAC Sorvaustyökalu katalogi (eng): GESAC-2021-Turning-Tools-luettelo

GESAC Poraustyökalut katalogi (eng): GESAC-2021-Holemaking-Tools-luettelo

 

Lisätietoja Maanterän aluemyyjältäsi tai Tekniseltä Myyntipäälliköltämme:

Heikki Kirjavainen

Tekninen Myyntipäällikkö
+358 400 609 616
heikki.kirjavainen(at)maantera.fi

Gesac on kiinalainen, vuonna 1989 perustettu lastuavien työkalujen valmistaja. Maanterä on toiminut Gesacin partnerina vuodesta 2017. Muutamassa vuodessa Gesac on saavuttanut vankan suosion suomalaisessa konepajateollisuudessa ja olemme asiakkaidemme kanssa todistaneet Gesacin olevan yksi laadukkaimmista lastuavien työkalujen valmistajista markkinoilla. Gesacin työkaluilla asiakkaamme ovat säästäneet työkalukustannuksia jopa yli 40%.

Oy Maanterä Ab on metalliteollisuudessa käytettäviä työkaluja, hiomatarvikkeita ja tuotantokoneita maahantuova yritys. Tarjoamme alan toimijoille kattavan ja ammattimaisen kokonaispalvelun, laadukkaat tuotteet sekä parhaat tekniset ratkaisut.

Oy Maanterä Ab on perustettu vuonna 1941 ja kuuluu tänä päivänä ruotsalaiseen Indutrade Ab -konserniin. Konserniin kuuluu yli 200 yritystä yli 30:ssa eri maassa. Indutrade Ab työllistää yli 7000 teollisuuden ammattilaista. Erikoisosaamistamme ovat metalli- ja konepajateollisuudessa käytettävät pora-, kierre-, jyrsintä-, sorvaus-, sahaus-, hionta-, harjaus- ja hoonaustyökalut. Tuotevalikoimamme kattaa myös mm. vanne- ja pyörösahat, magneetit, konepajojen ilmanpuhdistus- ja varastojärjestelmät sekä monet muut metalliteollisuudessa tarvittavat laitteet.

 

Sivustolla käytetään evästeitä ja muita samankaltaisia teknologioita sekä kerätään kävijätietoa anonymisoidun analytiikan avulla. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja tai -tunnisteita. Ilman näitä ei palvelua voida käyttää. Lue lisää tietosuojaselosteesta.