Cosen vannesahat ja pyörösahat

Vannesahat ja pyörösahat manuaalisista sahoista täysin automatisoituihin sahauslinjastoihin.

Cosen on toiminut yli 40 vuotta vannesahojen valmistajana ja Suomessakin tunnettu hyvästä laadustaan. Cosenin vannesahavalikoima on kattava, pienistä manuaalisahoista suuren kapasiteetin (>1000mm) terästukkusahalinjastoihin saakka. Vuonna 2019 Cosen aloitti myös pyörösahojen valmistuksen. CC-pyörösahavalikoima on erittäin laaja, yksi laajimpia kovametallipyörösahojen markkinoilla, kattaen koneet 70 mm:stä aina 260 mm:in kapasiteettiin asti. Malleja tältä väliltä löytyy yhteensä kuusi erilaista, joten valikoimasta löytyy varmasti sopiva kone jokaiseen tarpeeseen.

Cosen Europen pääpaikka ja koneiden varasto sijaitsevat Hollannissa. Maanterä edustaa Cosenin vannesahoja ja Cosen varaosia Suomessa. Voimme antaa teknistä tukea Cosen – vannesahoihin sekä auttaa huoltoon liittyvissä asioissa. Varastoimme myös kaikkia sahaustarvikkeita kuten vannesahanteriä ja teräharjoja. Sahaukseen liittyvissä asioissa voitte kääntyä puoleemme, meiltä saat asiantuntevaa palvelua!

COSEN G320 VARASTOSTA NOPEAAN TOIMITUKSEEN!

Cosen G320 on erittäin vahva kaksoisjohteilla varustettu suureen tuotantoon tarkoitettu automaattivannesaha, jossa on todella tukeva runko, järeä teräkaari ja voimakas vaihteistollinen kovaan käyttöön tarkoitettu moottori.

Kosketusnäytöllinen käyttöpaneeli on erittäin käyttäjäystävällinen. Älykäs NC-100 -teknologia mahdollistaa 100 erilaisen sahatilauksen tallentamisen (kappalemäärä ja katkaisupituus). G320 –sahassa on automaattinen monisyöttöpituuden laskenta sekä automaattinen teränleveyden kompensointi.

Tutustu tarkemmin teknisiin yksityiskohtiin ESITTEESTÄ tai pyydä lisätietoja tekniseltä myyntipäälliköltämme / aluemyynnistämme / lisätietolomakkeella sivun alalaidasta.

Lisätietoja tuotepäälliköltä tai aluemyynnistämme

Kai Myrskog

Tuotepäällikkö
Sahaus, harjaus ja hiomatarvikkeet ja -koneet

Tero Kaivonen

Tekninen Myyntipäällikkö
Koneet

Jaakko Huurros

Aluemyyntipäällikkö
Uusimaa, Päijät-Häme ja Kymenlaakso

Arto Lappalainen

Aluemyyntipäällikkö
Varsinais-Suomi ja Satakunta

Jari Rauhala

Aluemyyntipäällikkö
Pirkanmaa ja Keski-Suomi

Jarmo Kankaanpää

Aluemyyntipäällikkö
Pohjanmaa ja Pohjois-Pohjanmaa

Thomas Borg

Aluemyyntipäällikkö
Keski-Suomi, Savo, Itä-Suomi ja Kainuu

 

Ota yhteyttä tai pyydä lisätietoja alla olevalla lomakkeella