Cosen vannesahat ja pyörösahat

Vannesahat ja pyörösahat manuaalisista sahoista täysin automatisoituihin sahauslinjastoihin.

Cosen on toiminut yli 40 vuotta vannesahojen valmistajana ja Suomessakin tunnettu hyvästä laadustaan. Cosenin vannesahavalikoima on kattava, pienistä manuaalisahoista suuren kapasiteetin (>1000mm) terästukkusahalinjastoihin saakka. Vuonna 2019 Cosen aloitti myös pyörösahojen valmistuksen. CC-pyörösahavalikoima on erittäin laaja, yksi laajimpia kovametallipyörösahojen markkinoilla, kattaen koneet 70 mm:stä aina 260 mm:in kapasiteettiin asti. Malleja tältä väliltä löytyy yhteensä kuusi erilaista, joten valikoimasta löytyy varmasti sopiva kone jokaiseen tarpeeseen.

Cosen Europen pääpaikka ja koneiden varasto sijaitsevat Hollannissa. Maanterä edustaa Cosenin vannesahoja ja Cosen varaosia Suomessa. Voimme antaa teknistä tukea Cosen – vannesahoihin sekä auttaa huoltoon liittyvissä asioissa. Varastoimme myös kaikkia sahaustarvikkeita kuten vannesahanteriä ja teräharjoja. Sahaukseen liittyvissä asioissa voitte kääntyä puoleemme, meiltä saat asiantuntevaa palvelua!

Uusien ja räätälöityjen Cosen SH-8030L -sahojen sijoittaminen tuotantolinjaan haastavana aikana tiukalla aikataululla

Konekuriiri julkaisi numerossaan 10/2021 jutun, jossa Ovako Imatran sahaprojektin toteutuksesta sekä sen tuomista hyödyistä.

Oy Maanterä Ab:n maahantuontiohjelmaan kuuluva Cosen on toiminut yli 40 vuotta ja Suomessakin tunnettu hyvästä laadustaan. Cosenin vannesahavalikoima on kattava, pienistä manuaalisahoista suuren kapasiteetin (>1000mm) terästukkusahalinjastoihin saakka.

Tutustu artikkeliin tarkemmin tästä.

Lisätietoja tuotepäälliköltä tai aluemyynnistämme

Kai Myrskog

Tuotepäällikkö
Sahaus, harjaus ja hiomatarvikkeet ja -koneet

Tero Kaivonen

Tekninen Myyntipäällikkö
Koneet

Jaakko Huurros

Aluemyyntipäällikkö
Uusimaa, Päijät-Häme ja Kymenlaakso

Arto Lappalainen

Aluemyyntipäällikkö
Varsinais-Suomi ja Satakunta

Jari Rauhala

Aluemyyntipäällikkö
Pirkanmaa ja Keski-Suomi

Jarmo Kankaanpää

Aluemyyntipäällikkö
Pohjanmaa ja Pohjois-Pohjanmaa

Thomas Borg

Aluemyyntipäällikkö
Keski-Suomi, Savo, Itä-Suomi ja Kainuu

 

Ota yhteyttä tai pyydä lisätietoja alla olevalla lomakkeella