Ajankohtaista Tuoteuutuudet Uutiskirjeet Yleinen

COSEN laajentaa tuotevalikoimaansa pyörösahoihin!

21.8.2019

Erittäin tunnettu ja perinteikäs vannesahavalmistaja COSEN laajentaa valikoimaansa pyörösahoihin.

CC-sarjan valikoima on erittäin laaja, yksi laajimpia kovametallipyörösahojen markkinoilla, kattaen koneet 70 mm:stä aina 260 mm:in kapasiteettiin asti. Malleja tältä väliltä löytyy yhteensä kuusi erilaista, joten valikoimasta löytyy varmasti sopiva kone jokaiseen tarpeeseen.

Ensi kuussa käytävillä EMO-messuilla on esillä CC-150 kovametallipyörösaha! Kyseisen koneen kapasiteetti on max. 150 mm:ä pyörötangoille.

Kaikissa malleissa on vinomakasiini vakiona materiaalin syöttöön. Muita vakiovarusteita ovat mm. myös Cosen CPC-paketti koneen tilan ja kunnon valvontaan, terän kunnon valvonta jne.

Sahoihin on saatavilla myös ”AI-Cutting” järjestelmä (Älykäs sahaus), jolloin esimerkiksi sahausparametrit saadaan haettua suoraan pilvestä haluamallenne materiaalille.

Kysy lisää meiltä ja tule EMO-messuille tutustumaan COSEN-sahoihin!

P.S. Cosenilta myös HSS-pyörösahat… niistä lisää myöhemmin, kysyä saa jo nyt!

—————————————————————-

Lisätietoja:

Tero Kaivonen

Tekninen Myyntipäällikkö
Koneet

+358 40 557 5620 

tero.kaivonen(at)maantera.fi

Tai aluemyynnistämme: Yhteystiedot

Sivustolla käytetään evästeitä ja muita samankaltaisia teknologioita sekä kerätään kävijätietoa anonymisoidun analytiikan avulla. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja tai -tunnisteita. Ilman näitä ei palvelua voida käyttää. Lue lisää tietosuojaselosteesta.